За десета поредна година филмовият канал KINO NOVA ще даде

...
За десета поредна година филмовият канал KINO NOVA ще даде
Коментари Харесай

„Великият понеделник“ по KINO NOVA – „Съдбата на филма решаваш ти!“

За десета поредна година филмовият канал KINO NOVA ще даде късмет на феновете да изберат кой филм желаят да гледат в понеделник вечер от 21:00 ч. От 27 юни, в продължение на девет седмици, за любовта на киноманите в емблематичната акция ще се борят по две хитови заглавия. На 4 юли от 21:00 ч. ще стане ясно коя е първата лента, събрала повече зрителски гласове на специфичния уебсайт:.

Изцяло зависещ на волята на фена, „ Великият понеделник “ ще предложи селекция от 18 хитови продукции. Покачващи адреналина екшъни, наелектризиращи завършения, спираща дъха романтика и първокласни комедии са единствено част от разнообразните оферти, които ще се борят за утвърждението на публиката.

Освен избора на филм кино лентата в понеделник, обичайно всяка седмица гласуващите киномани в десетото издание на акцията „ Великият понеделник “ ще могат да завоюват и атрактивни брандирани дарове. В края на акцията един от всички дали своят вот ще получи огромната премия – рамкирана графика на художника Ясен Гюзелев „ Таро – колелото на ориста “.

Не пропускайте най-интересното от „ Великият понеделник “ по KINO NOVA – „ Съдбата на кино лентата решаваш ти! “.

Повече информация за акцията следете и във на филмовия канал.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР