За ,,Демократична България“ би било добре, ако постигне мнозинство само

...
За ,,Демократична България“ би било добре, ако постигне мнозинство само
Коментари Харесай

Ген. Гном сабу гащите в ефир: Мнозинство само с ,,Продължаваме промяната“! Призовавам ги!

За,,Демократична България“ би било добре, в случай че реализира болшинство единствено с „ Продължаваме Промяната“. Това сподели пред Нова телевизия Атанас Атанасов от Демократична България.

Не бих желал да си мисля, че мога да вземам участие в коалиция в Бойко Борисов. Призовавам управлението на Политическа партия да се замислят върху това желаеме ли да реализираме смяна. За нас по никакъв начин не беше елементарно да вземем решение да бъдем в общо болшинство с Българска социалистическа партия, само че огромната цел е смяната. Нашата задача беше ремонт на борисовата корумпирана страна. Това ни накара да влезем в болшинство с тези партии. Целта обаче не беше постигната“, съобщи той.

По думите му, с цел да се реализира смяна, е належащо централизация на реформаторските сили.

„ Като виждам с какъв обсег служебното държавно управление прави съществени кадрови промени, имам възприятието, че счита да ръководят много дълго“, сподели още Атанасов.

И разясни, че през днешния ден от Демократична България ще се записват в ЦИК за присъединяване на изборите „ Това не препятства опцията да се явим дружно с Политическа партия. По закон има спомагателен период, в който регистрирани политически субекти могат да се явят дружно с един номер. Вече сме в предизборна обстановка. Хората би трябвало да избират. Бих споделил, че в случай че прекараме невидима фронтова линия за тези избори от едната страна са реформаторските сили, а от другата са реставраторските. Има нещо доста близко с това, което се случи при започване на прехода, когато Българска комунистическа партия контролираше през своя партиен уред цялата страна, само че нямаше съдружни сътрудници. ГЕРБ е новото Българска комунистическа партия по манталитета на поведение“, сподели още той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР