За да се сдобиете с радост в живота, да се

...
За да се сдобиете с радост в живота, да се
Коментари Харесай

Десет думи с мощна енергия, които привличат късмета

За да се сдобиете с наслада в живота, да се отървете от проблемите и да постигнете триумф, не е нужно да полагате титанични старания.

Това може да стане със силата на думите.

Още в антични времена хората осъзнават, че думите, изречени с разбиране и неведнъж повтарящи се, могат да окажат мощно влияние върху живота и ориста на индивида.

Забелязано е, че честото потребление на думи с внезапно негативно значение води до изостряне на проблемите и, в противен случай, преобладаването на „ позитивните “ думи в речта дава на индивида такава мощ, че той се измъква от най-трудните житейски обстановки и се снабдява с шанс.

Съвременните психолози удостоверяват връзката сред това, което споделяме, с нашето самоусещане и шанс.

Работата е там, че думите, които постоянно произнасяме, се отсрочват в подсъзнанието и провокират специфична реакция на организма, засягаща държанието и живота ни като цяло. Ето за какво, в случай че ви преследват проблеми, е време е да помислите какви думи казвате най-често.

Ето лист от 10 думи, които ще ви оказват помощ да се отървете от проблемите и да привлечете шанса на своя страна:
 10 думи, които ще ви оказват помощ да привлечете шанса  10 думи, които ще ви оказват помощ да привлечете шанса  10 думи, които ще ви оказват помощ да привлечете шанса  10 думи, които ще ви оказват помощ да привлечете шанса
Променете живота си към по-добро, като употребявате верните думи. Вашето благополучие е във вашите ръце. Нека Фортуна постоянно ви подарява със своята отзивчивост

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР