За да отслабнете и поддържане на здравословно тегло, трябва да

...
За да отслабнете и поддържане на здравословно тегло, трябва да
Коментари Харесай

Не можех да си представя, че само 2 супени лъжици от тази смес могат да стопят мазнините от корема на 15 дни!

За да отслабнете и поддържане на здравословно тегло, би трябвало да ядете по-малки количества и да не пропускате хранене. Особено не пропускайте закуската, тъй като, в случай че желаете да отслабнете, закуската е доста значима, даже е най-важното хранене.

Отслабнете главно, с цел да сте здрави, защото със затлъстяването идват всички заболявания. В допълнение към здравословния метод на хранене и физическа интензивност ще консумирате семена от анасон с вода, половин час преди закуска.
Налейте чаша вода предходната нощ и сложете една супена лъжица от тези семена. На сутринта се вари в продължение на няколко минути и се пие, до момента в който е хладка, в никакъв случай гореща.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ ВАЖНИ И ЦЕННИ СЪВЕТИ И НОВИНИ САМО В НАЙ-ПОЛЕЗНИЯ ЗДРАВЕН САЙТ ZDRAVE.TO

Анасонът е добър за храносмилателния тракт и усъвършенства обмяната на веществата. По този метод потреблението му може да помогне за унищожаване на непотребните течности от организма.

Надяваме се, че сте намерили тази публикация потребна, за повече публикации за здраве и загуба на тегло, посещавайте нашия уебсайт постоянно и споделяйте с приятелите си.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР