За да отбележи премиерата на изцяло новота си и 100% електрическа

...
За да отбележи премиерата на изцяло
новота си и 100% електрическа
Коментари Харесай

Lotus Evija : Суперспортна електрификация в действие

За да означи премиерата на изцяло новота си и 100% електрическа суперспортна кола Evija в Китай, Lotus популяризира първото видео на автомобила, снимано по време на провеждащата се сега тестова и развойна стратегия на колата.

От Lotus споделят, че тестовата стратегия на Evija включва тествания както на родната за марката писта в Хетел, Англия, така и на други тежки трасета в Европа. През идващите няколко месеца, марката ще употребява няколко разнообразни прототипа на електрическия автомобил, с които ще бъдат изминати хиляди километри, включително и по общоприети пътища, съпроводени с анализ на данните и оптимизации.

Lotus Evija се чака да предложи мощ от 2000 конски сили и въртящ миг от 1700 Нм, в резултат на което моделът би трябвало да се трансформира в най-мощната серийна кола в света.



Конструкцията на ще бъде направена от въглеродни влакна, което ще бъде сред основните фактори за изключително ниското общо тегло на електромобила- само 1680 кг. Според информацията на компанията производител, електрическата хиперкола, която ще бъде пусната в произвеждане през следващата година, ще бъде в положение да се ускори от 0 до 100 км/ч за по-малко от 3 секунди и да развие оптималната скорост на придвижване от над 320 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР