За да направят употребата си на социалните мрежи по-ефективна, много

...
За да направят употребата си на социалните мрежи по-ефективна, много
Коментари Харесай

Снимките и дигиталния маркетинг - ето как

За да създадат използването си на обществените мрежи по-ефективна, доста цифрови маркетолози и бизнесмени употребяват Buffer - мобилно приложение, което разрешава да се ръководят няколко канала и да се насрочва наличие в тях. Това приложение се употребява от години и мнозина го предлагат. 

Ако желаете да имате повече кликвания, да покачите броя на споделянията и да разширите аудиторията си в обществените мрежи , използвайте фотосите като инструмент, вместо текството наличие, поучават специалистите. Графиките и фотосите са по-ефективни, в сравнение с чистия текст, показаха изследвания от Щатите, съгласно които: 
Една обява във Фейсбук или Twitter, съпроводена със фотография, получава над двойно повече споделяния, в сравнение с в случай че е оповестен единствено текст. Снимките могат да усилят евентуалните ретуитове в Twitter с до 35%. Публикациите в блогове, които включват минимум една фотография, имат съвсем двойно повече прегледи в съпоставяне с тези без фотография. 
Умните и добре направени изявления в обществените мрежи са същински магнит за привличането на нова аудитория и увеличението на ангажираността на марката.

Има и един различен метод, неотдавна показан - Pablo, с който всеки може да стартира да основава ангажиращи, интересни снимки. Това е мобилно приложение, което предлага огромна сбирка от фотоси и опция за избор на фотография от Unsplash - снабдител на безвъзмездни фотографии с висока резолюция. Има и опция човек да качи своя лична фотография. След това се редактира, оразмерява, поставя се текст с шрифт по желание и цвят по желание, може да се прибавят резултати или икона. 

За какво работят най-добре фотосите?

#1: За да се анонсират идни събития (конференции, уебинари, други) или смяна в мениджмънта на компаноята, както и нов артикул или услуга.

Само не забравяйте да употребявате фотографията, с цел да насочите към линк, който да води до уеб страницата на събитието, продукта или друго място за информиране и продажба. 

Продължава на страница 2.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР