За да направите секса с половинката си зашеметяващ, за такова

...
За да направите секса с половинката си зашеметяващ, за такова
Коментари Харесай

Как да правите секс: Топ 15 на основните женски грешки

За да извършите секса с половинката си замайващ, за такова значимо събитие е добре да се подготвите авансово. Достатъчно е да се запознаете с най-често допусканите женски неточности по време на любовната игра, които могат да скапват настроението и на най-влюбените мъже.

Съвет №1: Не планирайте сантиментална среща в претрупан ден

Накрая може да сте толкоз изтощени, че да няма време за деликатност. Дори и да се отнесе с схващане към вашата отмалялост, имайте поради, че обичаният ви може и да се обиди...

Карина, 27 години:

" Един другар беше влюбен в едно момиче от доста дълго време. Когато се стигнало до интимния миг, насладата му нямала граници. Но денят се оказал доста под напрежение за приятелката му. В резултат умората победила. Тя заспала точна по време на любовната игра. Процесът, както се споделя, не бил приключен, само че връзката завършила незабавно щом тя се събудила и пристигнала на себе си... "

Съвет №2: Предупредете обичания човек за вашите проекти

Иначе може по нехайство да ви " прецака " с ненадейна среща с другари в някой бар. Последиците вие си ги знаете. О, и внимавайте с изненадите...

Алина, 31 години:

" Веднъж взех решение да изненадам приятеля си. Купих секси костюм, изчаках го да дойде и в непредвиден миг, под претекст „ да си напудря носа “, отидох до банята да се преоблека. Изчаках обичания да пристигна при мен. Тогава изскочих от ваната, с цел да го изненадам прелестно. Виждайки ме преоблечена като тигрица, той изблещи очи и по-късно се хвана за гърлото. Възторгът беше толкоз мощен, че той едвам не умря от маслина, попаднала в кривото гърло. "

Съвет №3: Уверете се, че вашият мъж се усеща удобно, до момента в който вършиме обич по време на цикъл

Любовните наслади в тези моменти са специфична тематика на диалог. Повечето дами в такива дни не биха позволили партньроа до себе си, само че в случай че към този момент сте решили, по-добре е да обсъдите този внимателен въпрос в самото начало.

Кристина, 25 години:

" Една другарка завлече гаджето си до тоалетната по време на цикъла си. В най-решаващия миг той позеленял, а по-късно се строполил на пода. Припаднал е! Синина на гърба и издутина на тила били резлутатът от тази изненадваща среща с цикъла на приятелката ми - помнеше я най-малко още месец. "



Съвет № 4: Ако сте родител, по-добре е да изпратите децата при баба и дядо или съседката за известно време

Няма потребност те да стават неволни очевидци на вашите любовни игри, нали?

Светлана, 34 години:

" 5-годишният ни наследник, в разгара на любовната игра, влетя в стаята и ни видя на шаблон. На въпроса: „ Мамо, какво вършиме? “ Татко му не измисли нищо по-добро от това да каже, че танцуваме. Последствията от такава почтена неистина не закъсняха. Още на идната вечер учителят ме води встрани и ми сподели, че синът ми поканил една от съученичките си да танцува в урока по музика и почнал да я прегръща! По-късно обяснихме всичко на сина ми, само че в този миг бях подготвена да потна в дън земята от позор. "

Съвет № 5: По време на среща не преяждайте с половинката си

Със сигурност няма нищо неприятно в това, че той ще оцени кулинарните ви гении, само че да се отдадете на любовни удоволствия на цялостен корем е неблагодарна задача. Така че този път без пържоли и пържени картофи. Бъдете вниматели и с количеството плодове, сирена, алкохол и… сладкиши!

Лена, 24 години:

" Реших да направя вечерта изключително сантиментална и да го накрам да се почувства специфичен. Корсет, чорапи, обувки на токчета... Два часа на печката. Предястия, пържола, салата, вино… Когато ме видя с престилка и високи токчета, веднагазапочна да ме целува. И аз: не, първо да ядем. В резултат на това той преяде толкоз доста, че нямаше задоволително мощ за секс... "

Съвет № 6. Ако ще вършиме обич с музика, изберете верните песни авансово

Търсенето на подобаващи песни по време на самата любовна игра не е най-хубавата концепция, както и щракането на отдалеченото по време на обич.

Александра, 26 години:

" Включихме първата ария, на която попаднахме, и започнахме да се отдаваме на любовта. В най-неочаквания миг музиката свърши и започнаха мелодии от остарели анимационни филми. Цялата пристрастеност посред ни отиде напразно. "



Съвет №7: Уверете се, че в стаята няма непознати в сюблимния миг

Третият чифт очи в тази ситуация не пречи единствено на порно актрисите. Мисля, че няма потребност да изяснявам за какво.

Виолета, 29 години:

" Веднъж имах мимолетна, само че гореща спекулация с испанец, който беше пристигнал при мен единствено за няколко дни. Страстта пламна съществено, тъй че последната вечер се съгласих да преспивам с него в хотела. Всичко беше ужасно, само че в процеса разбрах, че в стаята има две кревати, а някой се движи под завивките на прилежащото. Бях извънредно сюрпризирана, само че не посмях да попитам кой е. На сутринта умрях от позор, когато се оказа, че в прилежащото легло е спал брат му. Той ми намигна незабавно щом отворих очи. Тогава братята радостно разговаряха между тях на испански. Какъв беше залогът, към момента мога единствено да предсказвам. "

Съвет №8: Заключете домашните любимци в прилежащата стая

Любимите ни космати другари са най-мълчаливите и натрапчиви фенове. Понякога стартират да пригласят с воя си или (дори по-лошо!) да се пробват да легнат на леглото в най-ненужния миг.

Аня, 19 години:

" Лято, природа, началото на връзката - всичко е удобно за правене на секс на чист въздух. С моя другар избрахме най-уединеното място, което успяхме да намерим. Няколко минути по-късно усетих, че някой ни гледа. Огледах се - нямаше никой. 10 минути по-късно същата история. И тогава видях голяма котка в тревата, която се приближи до нас и стартира да се търка в краката ни. Всичко, което претърпях този ден, може да се заключи с една дума – възмущение. "

Съвет №9: Преди да започнете, не забравяйте да оставите възприятието си за комизъм и други несъответствуващи гении в друга стая

Не пейте и не се шегувайте прекомерно натрапчиво. Особено във връзка с частите на тялото и качествата на вашия сътрудник. 

Елена, 25 години

" Както знаете, позата „ ездач “ дава независимост на ръцете, краката, въображението и, става известно на... креативния подтик. Антуражът също беше подобаващ. И по този начин, по " камуфлажно " долни дрехи, сервирам подарък на обичания. Горещи целувки, обятия... По едно време нещата се проточиха и дали заради отмалялост от скачането върху него аз започнах да пея: " И понитата също са коне... " Така сантименталното буйно начало приключи с нашия плевел смях, чиято кулминационна точка бе белязана с тържествено похапване на торта. "



Съвет № 10: По време на любовната игра не размахвайте ръцете и краката си прекалено много

В противоположен случай пострадването не може да бъде избегнато. 

Катерина, 25 години:

" Веднъж, в припадък на пристрастеност, ударих колегата си в лицето с крайници си... Лесно е да се отгатне, че това постави нокаут на любовната игра. "

Съвет № 11: Използвайте секс играчки, само че не бъдете фанатични!

И първо се уверете, че вашият сътрудник би приветствал с ненаситност този тип устройства.

Валентина, 31 години:

" Отдавна мечтаем да опитаме нещо сходно в секса. И по този начин, взехме решение да заложим на белезниците! По време на любовната игра с колегата ми бяхме в алкохолно замайване, защото всичко си припомням мъгливо, очевидно скоро след ова сме се унесли и двамата. Съудиха се към момента закопчан за леглото, а ключът не се виждаше на никое място на хоризонта! В резултат сътрудникът ми не измисли нищо по-добро от това да се обади на сътрудник за освобождението ми. Страшно ме беше позор, само че мъжът ми към момента се гордее. Оказа се, че сътрудника му по никакъв начин не е от пазещите загадка. Сега всички в работата му знаят, че жена му е секс богиня. "

Съвет № 12: Не яжте по време на секс!

Пълните стомаси са зложелател на удоволствието.

Алина, 25 години:

" Веднъж по време на любовта взехме решение да си поиграем с храната. Намаза ме със сметана, гарнира с късчета плодове, шоколад... Всичко това се оказа толкоз вкусно, че церемонията по яденето се проточи, а по-късно обичаният изтича до хладилника за още. В резултат се наядохме до насита и... си легнахме. И по този начин вместо на любовни милувки се отдадохме на здравия сън.



Съвет № 13: Не се разсейвайте от дреболии. Мислете единствено за това, което обичате!

Ако по време на секс започнете да му говорите за почистването на тавана или старите кашони в мазето, които би трябвало да се изхвърлят, познайте от първи път дали ще продължи сексът...

Наталия, 31 години:

" Рано заран. Милият желае обич и любов, по тази причина постепенно и нежно ме разсънва, след което започваме да вършим секс. Винаги в тези моменти си мисля за нещо мое, тъй като няма какво друго да върша. И по този начин, стартирам да нареждам в главата си рецептите за днешната вечеря и... демон да го вземе! „ Забравих да размразя пилето! “ - изкрещявам с цялостно гърло. Той беше шокиран. "

Съвет № 14: Не се опитвайте да демонстрирате акробатичния си гений. Бъдете себе си!

В еротичните филми вършат доста забавни неща, само че вие не играете във филми и сигурно не в цирк. Просто се забавлявайте!

Аня, 35 години:

" Смешна преживелица се разигра в дома на родителите ни. Когато останахме сами в жилището, незабавно започнахме да се целуваме буйно. Приятелят ми, в припадък на пристрастеност, искаше да ме прегърне и скочи на леглото. Скочи и... пропусна! В резултат на това любовните наслади трябваше да бъдат отсрочени за по-добри времена. Вместо на леглото, той се приземи на земята. Доста го заболя. Но се посмяхме от сърце! "

Съвет № 15: Внимавайте със пристрастеността, с цел да не се нараните несъзнателно!

Никога! И още повече в леглото. За сантименталните поети любовта е синоним на думата „ болежка “. Но ние не сме бохеми, а за благополучие елементарни хора.

Лика, 19 години:

" Стигнахме даже до травми. Не се бяхме виждали от доста дълго време. Когато той пристигна, незабавно ме вдитна на ръцете си и ме води н най-близката стая (а това бе кухнята!). Точно преди броени минути бях затоплила чайника на електрическата печка... Той ме закачи на масата и несъзнателно ме сложи навръх горещата печка. Изкрещах като в холувидска комедия, а по-късно тичах из жилището с голо дупе в търсене на лек за изгарянията. "



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР