За да излъчат най-зелените дестинации в САЩ, от The Insider

...
За да излъчат най-зелените дестинации в САЩ, от The Insider
Коментари Харесай

Най-зелените градове в САЩ

За да излъчат най-зелените дестинации в Съединени американски щати, от The Insider се съветват с редица специалисти, в това число " Green City Index " на Siemens за Съединени американски щати и Канада, който мери и прави оценка екологичните индикатори на 27 града в Северна Америка. Под внимание се взима и ранглиста на WalletHub за 2017 година на най-зелените градове в Америка, която съпоставя 100 от мегаполисите в Съединени американски щати по 22 " зелени " индикатора - качество на въздуха и брой работни места, досегаемост на публичния превоз, зелени системи и други
Вижте кои са най-зелените градове с Съединени американски щати.
Хонолулу, Хавай
Хонолулу, столицата на Хавай, се гордее с многочислени плажове, буйна растителност и невероятни вулканични форми, които го трансформират и в един от най-красивите градове в Америка.
Портланд, Орегон
Портланд завоюва първото място в изследването на Travel & Leisure за 2015 година за най-зелените градове в Америка. Градът се гордее с добре развита мрежа обществен превоз, заведения за хранене, които оферират локална продукция и доста зеленина.
Сан Франциско, Калифорния

Сан Франциско е преди всичко в класацията на WalletHub за 2017 година за най-зелените градове в Америка. През 2011 година " Сименс " назова Сан Франциско най-зеления град в Съединени американски щати и Канада по показателя на Green City. От закона, който задължава преработване и компостиране на отпадъците, до апаратура от слънчеви панели на 60 000 квадратни метра на покрива на Конгресния център в Сан Франциско, Златният град е образец за екологична и целенасочена политика.
Остин, Тексас

Остин е най-зеленият град в Съединени американски щати съгласно ListShack, който изготвя класацията на база екологични характерности като велосипедни алеи и фермерски пазари. Градът разполага с 22.1 акра градски парк на 1000 поданици.
Вашингтон, Колумбия
Поставянето на шесто място в листата на най-зелените градове на WalletHub за 2017 година (и втори в категорията " метод на живот и политика " ), Вашингтон, е прочут с екологичните си начинания,ккто и с тези, подкрепящи и насърчаващи колоезденето.
Сиатъл, Вашингтон

С близо 500 парка е елементарно да разберете за какво Сиатъл непрекъснато се подрежда измежду най-зелените градове. От влажните зони и пешеходни пътеки в Златните градини до спокойствието на Kubota Garden, която предлага японски дизайн, тук всеки ще откри своя градски оазис.
Мадисън, Уисконсин
Ако сметнете зелената повърхност на Медисън, тя възлиза на 11,6 парка на 10 000 поданици - и това е без да броим ботаническата градина. Столицата на Уисконсин е известна и с велосипеднате си алеи.
Денвър, Колорадо

Siemens класира Денвър на пето място в показателя си за зелени градове за Съединени американски щати и Канада. От приоритизирането на плановете за изчистване на нечистите зони до насърчаването на потреблението на електрически транспортни средства и различни горивни източници, градът дава своя дан за планетата.
А ето и останалите зелени градове в Съединени американски щати:
Бостън, Масачузетс
Чикаго, Илинойс
Ню Йорк, Ню Йорк
Минеаполис, Минесота
Сан Диего, Калифорния
Анкъридж, Аляска
Атланта, Джорджия
Феникс, Аризона
Албакърки, Ню Мексико
Шарлот, Северна Каролина
Рено, Невада
Солт Лейк Сити, Юта
Ню Орлиънс, Луизиана
Маями, Флорида
Синсинати, Охайо
Бъфало, Ню Йорк
Филаделфия, Пенсилвания
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР