За да държи феновете си развълнувани, Microsoft подготвя някои изненади,

...
За да държи феновете си развълнувани, Microsoft подготвя някои изненади,
Коментари Харесай

Microsoft ще разкрие нов Xbox хардуер на Gamescom изложението

За да държи почитателите си разчувствани, Microsoft приготвя някои изненади, които ще вървят ръка за ръка с конзолата на компанията Xbox. Изглежда всичко е уговорено да бъде презентирано на Gamescom ревюто в Кьолн, Германия, където съгласно шефа на Xbox отдела Фил Спенсър геймърите би трябвало да чакат „Изцяло нови Xbox хардуер и аксесоари“. Очаква се събитието да бъде налично онлайн в действително време.

Трябва обаче авансово да уточним, че никога няма да забележим дебюта на предстоящата платформа Xbox 2 идващия месец. Въпреки уверенията, че Microsoft работи не върху едно, а няколко устройства от Е3 събитието. По-скоро звездите на шоуто ще бъдат най-вече аксесоарите. Вече знаем, че несъмнено ще бъде оголен новия контролер XboxElite 2. Новите му функционалности включват съществуването на USB-C порт за по-бързо зареждане и Bluetooth чип, както и други, към момента необявени допълнения. Вероятно ще има и още неща за проявление, само че за момента Microsoft си мълчи.

Със сигурност ще получим и още информация към някои предстоящи видеоигри. Феновете чакат да видят фрагменти от Crackdown 3, Ori and the Wild of the Wisps. По-малко евентуално е да научим нещо за Battletoads и Gears of War 5.

Xbox събитието на Gamescom ще стартира на 21-ви август (вторник) в 17:30 локално време. Интернет порталът Eurogamer подсигурява, че ще показа събитието онлайн с някои извънредни репортажи.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР