За да бъдат по-продуктивни, много хора заменят домашния офис и

...
За да бъдат по-продуктивни, много хора заменят домашния офис и
Коментари Харесай

Blue Bottle Cafe в Токио предлага безопасно изживяване за интровертите

За да бъдат по-продуктивни, доста хора заменят домашния офис и нормално отиват да работят в кафене, с цел да сменят ситуацията.

Или пък вземат решение да седнат на кафе, като премия за свършването на дилемите.

Но откогато пандемията стартира, към този момент е много мъчно да се работи в кафене, а наред с това е все по-трудно да си вземеш кафе, внимавайки дезинфектантът да не попадне в него.

Но не и в случай че посетите едно заведение с безконтактно преживяване, което оказва помощ да получите кафето благодарение на роботи с изкуствен интелект.

Заведението е проектирано по този начин, че разрешава да поръчате от екран и да вземете прясното си кафе от капсула. Има голям брой слотове, които образуват цяла стена от шкафчета и наподобява съвсем като капсулни хотели.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Blue Bottle Coffee (@bluebottle)

Kапсулите наподобяват на пчелен кошер. Дървото се употребява за прибавяне на топлота, а полупрозрачният акрил, който покрива капсулата, е въодушевен от сиянието на меда. Той е планиран да ви накара да се чувствате удобно, даже в случай че останете за малко време, носейки у дома пиво.

Това е елементарен метод да се адаптирате към безконтактно обслужване и сигурност, като в същото време го нaправите прелестно преживяване. Когато бариста сложи кафето в шкафчето, капсулата свети, с цел да ви предизвести, че можете да вземете напитката си.



Засега системата за поръчване и приемане от шкафчета е налична единствено в Blue Bottle в Shibuya. Това освен понижава риска от предаване и пази хората, само че е и благословия за интровертите при всевъзможни условия – да поръчват, без да взаимодействат с никого.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР