За брутално меле на магистралата в посока Варна при разклона

...
За брутално меле на магистралата в посока Варна при разклона
Коментари Харесай

Верижна касапница на АМ Хемус!

За брутално меле на автомагистралата в посока Варна при разклона за "Слънчево " оповестява Йордан К. в групата "Виждам те КАТ-ВАРНА ".

"3 коли!!! Смазани до неразбираемост, най евентуално има жертви...Състезаваха се една S класа, Ауди rs6 и Бмв M8, минаха ни и след 200-300 метра се разпиляха в други коли ", гласи коментара на същият очевидец в групата, съобщи БЛИЦ.

По информация на Николай Христов, представен о тVarna24.bg, няма жертви, само че ръката на момче е откъсната при злополуката .

На този стадий няма публична информация за случая от полицията, нито изясненост дали има жертви и съществено потърпевши при злополуката.

На място има кола за спешна помощ и екип на пожарната, излиза наяве от фотография, споделена в групата "Виждам те КАТ-ВАРНА ".

"Временно е лимитирано придвижването при км 412 на Автомагистрала "Хемус " в посока Варна при п.в. "Слънчево " заради ПТП. Движението се реализира по обходен маршрут: по път I-2 Девня – Варна от пътен възел "Слънчево " на Автомагистрала "Хемус " до Варна.

Трафикът се контролира от пътна полиция ", оповестиха от Агенция "Пътна инфраструктура " (АПИ) по отношение на тежкия случай.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР