За Брайън Уинчестър, непосредственият изпълнител на мократа поръчка, големите пари

...
За Брайън Уинчестър, непосредственият изпълнител на мократа поръчка, големите пари
Коментари Харесай

Мъж Бе Убит От Най-Добрия Си Приятел, Но Съпругата Му Ще Лежи В Затвора! Причината Ще Ви Потресе!

За Брайън Уинчестър, непосредственият реализатор на мократа поръчка, огромните пари не били единственият претекст, написа Florida Today. По време на следствието станало ясно, че Брайън бил влюбен в брачната половинка на приятеля си.

Престъплението било осъществено в региона на езерото Семинол, където Майк и Брайън отишли на лов за гъски. Когато навлезли във вътрешността във водите на езерото, приятелят на Майк го изхвърлил от лодката и го прострелял от упор в лицето. След това килърът заровил тялото на приятеля си в гората.

Години наред се считало, че Майк се е удавил, а трупът му е бил изяден от алигаторите. Истинското местоположение на останките му било открито цели 17 години по-късно.

Пет години след осъщественото закононарушение Дениз и Брайън сключили брак, само че през 2015 година той се разпаднал. Уинчестър отвлякъл някогашната си жена и я заплашил, че ще я убие, в случай че издаде тайната им. Скоро по-късно обаче пръв той проговорил пред управляващите, само че това не било чистосърдечно смирение, а добре премислен ход, написа Факти.бг.

Уинчестър бил наказан на 20 години за похищение, само че му било дадено да не бъде упрекнат за убийството на Майк, в случай че даде показания против поръчителката. Убиецът се съгласил с тази договорка и в този момент за гибелта на Майк ще дава отговор единствено Дениз. " Черната вдовица " обаче не се предава и декларирала, че няма нищо общо с закононарушението и апелира присъдата, потвърждавайки, че е почтена.

В последна сметка обаче през февруари 2019 съдът я намира за отговорна и Дениз е наказана да прекара остатъка от живота си зад решетките.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР