За бойния атлет Калоян Колев тази година е много благоприятна

...
За бойния атлет Калоян Колев тази година е много благоприятна
Коментари Харесай

Калоян Колев: Камен Георгиев е арогантен и искам да го бия още веднъж

За бойния спортист Калоян Колев тази година е доста удобна - боецът записа три значими победи в кариерата си, като по този начин статистиката му стигна до безупречната 10-0.

За последно Калоян излезе на кръга на надпреварата Max Fight 44, което се организира в Свети Влас при започване на август. Там той победи съперника си безапелационно с механически нокаут, като преди този момент беше декларирал, че излиза с нови умения, с които стигна до триумфа.

"Имам мощна година с помощта на тренировките ми. Наистина съм предан и желая да съумея в този спорт. Старая се да усъвършенствам играта си както в стойка, по този начин и на земя. Физически и функционално съм доста добре - нямам травми и съм подготвен за идващия пердах, " показа Колев за MMA.BG .

Калоян не си дава отмора и след трите борби тази година му следва и четвърта, а точно - реванш с Камен Георгиев, с който се срещнаха през февруари в нагнетена с доста заряд и страсти борба, от която Калоян излезе победител със съдийско решение след 5-рундова война в клетката на SFC 7: Avatars.

На 5-ти октомври, когато е планувано събитието SFC 9, Калоян евентуално ще се изправи още веднъж против Камен, защото очевидно един дуел сред двамата не е задоволителен, с цел да изгладят връзките си.

"Имам оферти за мощни вериги. За момента им споделих, че съм приел различен дуел и то точно със Камен на 5-ти октомври. Ще забележим по какъв начин ще мине и ще решим с моя треньор Теодор Карастоянов какво ще вършим. Камен е доста нахален и желая да го удрям още един път ", показа Калоян Колев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР