За астролозите ретроградното движение на е много важно, защото тези

...
За астролозите ретроградното движение на е много важно, защото тези
Коментари Харесай

Ретроградният Сатурн през 2018 г.: За какви сериозни опасности предупреждават астролозите?

 2

За астролозите ретроградното придвижване на е доста значимо, тъй като тези интервали са белязани със засиленото въздействие на небесните тела, което постанова специфичен отпечатък върху другите сфери на живота на хората.

За да разберем какви промени  носят ретроградните  придвижвания на планетите, би трябвало да знаем какво е назадничавост. В астрологията това разбиране значи „ придвижване обратно “. По предписание планетите не могат да трансформират посоката си и да се движат в противоположната посока, само че всяка планета има собствен назадничав интервал.

Защото до момента в който се движат в небесната си орбита, планетите от време на време забавят своя ход. Наблюдавайки ги от Земята, човек може да забележи, че една планета се движи напред и обратно, макар че в реалност тя първо изпреварва земното кълбо, а  по-късно изостава. Това събитие се назовава в астрологията ретроградно. Всяко забавено придвижване на планетата по разнообразни способи въздейства върху държанието и живота на индивида. Ето за какво би трябвало деликатно да се отнасяте към такова закъснение.

Положителните свойства на ретроградния Сатурн

   сатурн

Проблемите, които могат да зародят заради ретроградното придвижване на Сатурн, ще бъдат дълготрайни. Това значи, че те ще останат с вас   дълго време, засягайки междуличностните връзки и финансовата страна на живота. По-добре е да не стартирате бизнес, да не рискувате на вятъра, да не организирате предприятия и да не сключвате брак. Всички тези начинания могат да бъдат несполучливи. Не се насилвайте да измененията живота си, в случай че зса това няма нито време, нито сили.

Реализирането на капацитета ви също ще се окаже много мъчно. Ще се появят  непредвидени проблеми, а ужасни пророчества могат да се осъществен. Изпитанията по пътя няма да станат мотивация за развиване, тъй че не се опитвайте да променяте живота си коренно. Опитайте се да изберете за себе си пътя на най-малкото опозиция или изцяло да се предадете на волята на звездите. Самоувереността ви ще намалее, тъй че измененията ще внушават боязън. От това следва, че по време на ретроградното придвижване на Сатурн човек не би трябвало да построява наполеоновски проекти – по-добре е да живее в естетика със себе си и с света.

Общи предизвестия и препоръки на астролозите

Периодът на закъснение на Сатурн е добър за работа в екип. Заедно с околните хора и тези, на които можете да се доверите, действайки в унисон, ще можете да постигнете доста повече, в сравнение с бихте очаквали. Научете се да мислите ексцентрично, като се заставите да вземите под внимание разнообразни сюжети, да бъдете непредсказуеми,  да се научите да лавирате в  събитията.

За да съвпаднат опциите с фантазиите, ще би трябвало да оценявате  трезво всяка обстановка. Преди съдбоносно решение обстановката би трябвало да се оцени допустимо най-реалистично. Трябва да разбирате не какъв желаете да станете, а какъв можете да станете.

По време на ретроградното придвижване на планетата се осъществят освен предсказания и  пророчества, само че и знаци. Предсказанията носят интуитивни познания, а въздействието на Сатурн дава схващане за събитията и хората. То ще ни разкрие същинската същина на нещата. Всяко съмнение за изменничество или измяна няма да е  безпочвено, по тази причина слушайте интуицията си.

В интервала на ретроградния Сатурн, вие не би трябвало да  бъдете прекомерно мекушави и безхарактерни,  в противоположен случай шанс ще си тръгне от вас. Трябва да положите старания и да укрепите волята си. Това ще ви бъде потребно с цел да се справите с възприятието за непрекъсната смяна и съмненията. Нашата задача за този интервал ще бъде проява на нашата мощ, отсейване на пороците, придобиване на благополучие.

По един или различен метод, на първо място ретроградното придвижване на Сатурн ще се отрази на финансовия и персоналния живот, тъй като ще остане в знака на Козирога.

Астролозите ви желаят безконечен шанс и устойчивост в този обезпокоителен и рисков интервал. Нека вашите фантазии и стремежи бъдат изпълнени, а въздействието на Сатурн ще ви помогне да намерите силата да измененията отрицателното си мислене в позитивно.

Успех!

По материали на daylihor.

Още по тематиката:

Хороскоп за 16 – 22 април: Телецът се сблъсква с секрети и ограничавания, Лъвът се издига в веществен и нравствен проект, Стрелецът стартира нова връзка!

 

Седмицата стартира с Новолуние в Овен, което предвещава месец на персонална самодейност. Съединението на Слънцето и Уран във вторник – четвъртък ще ви обезпечи нужната вътрешна конфигурация,  с цел да можете…

Цялата публикация

Ведическа Астрология: Защо парите в фамилията би трябвало да ръководи единствено дамата?

 

Ведическите астролози настояват, че за просперитета на фамилията е доста значимо с парите, извоювани от мъжа, да се разпорежда дамата. Кой в фамилията би трябвало да държи всичките пари? Кой трябва…

Цялата публикация

Астрология: Зодиакалните двойки, против които са самите звезди!

 

Да се вслушвате в астролозите е потребно за връзките. Затова сме съставили лист на зодиакалните двойки,  против връзките на  които са самите звезди! 1. Близнаци и Дева Дева – това…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР