За ангелът на Victoria's secret Хайди Клум годините очевидно не

...
За ангелът на Victoria's secret Хайди Клум годините очевидно не
Коментари Харесай

Хайди Клум почти на 50 - едва ли ще повярвате, като видите последната ѝ фотосесия

За ангелът на Victoria's secret Хайди Клум годините явно не са фактор и последната й фотосесия за гръцкия Vogue го потвърждава. Майката на 4 деца и щастливо омъжена за четвърти път за много по-младия от нея Том Каулиц наподобява зашеметяващо на корицата на стилното списание и не си и помисля да скрие обстоятелството, че скоро ще навърши 50!

Подготвяйки се да означи юбилея Хайди не стопира с уговорките си. За новия брой на Vogue Greece Клум демонстрира по какъв начин ловко съчетава функциите си на майка, манекенка, брачна половинка, продуцент, телевизионна водеща и актриса.
    View this post on Instagram           
A post shared by Vogue Greece (@voguegreece)

„ Vogue Гърция чества своята четиригодишнина с @heidiklum като почетен посетител! “, споделиха в Instagram пост дни преди излизането на новия брой от списанието. „ Само няколко месеца преди да навърши петдесет, известният супермодел се снима за априлския брой и приказва извънредно за своята кариера, безукорен жанр, топло семейство и всичко, което я прави щастлива в този момент. “  

Клум, която на 1 юни навършва 50 години, споделя за гръцкия Vogue за кариерата си на модел и по какъв начин промишлеността се е трансформирала, откогато е почнала. „ Харесва ми, че в този момент има повече многообразие при моделите “, споделя Клум  за изданието „ Навремето всички модели си приличаха, имаха идентична височина, еднообразно кльощаво тяло, идентична коса... Много разнообразни видове са показани през днешния ден “, споделя още тя.

Смелата фотосесия на Клум идва по-малко от месец откакто тя и брачният партньор й Том Каулиц позираха много разголени  за сантиментални фотоси, които тя показа в Instagram във връзка четвъртата годишнина от сватбата им. Двамата се ожениха скрито през 2019 година и разликата във възрастта несъмнено не им пречи, а както Хайди твърди, 33-годишният й брачен партньор е любовта на „ живота й ”.
    View this post on Instagram           
A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Нещо повече – неотдавна пред зашеметяващата хубавица показа, че даже обмисля още веднъж да стане майка, а дали ще се осмели, макар че „ часовникът тиктака ”, следва да разберем.
    View this post on Instagram           
A post shared by Revista Avantaje (@revista_avantaje)

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР