За 74 път недоволните от управлението на кабинета Борисов се

...
За 74 път недоволните от управлението на кабинета Борисов се
Коментари Харесай

74 ден на недоволство: Малоброен протест под надслов Нас не ни е страх

За 74 път недоволните от ръководството на кабинета " Борисов " се събраха в така наречен " Триъгълник на властта ", само че в неделната вечер митингът бе малочислен.

Традиционно, по фасадата на Народното събрание бяха прожектирани видеа с присъединяване на представители на властта.

" Една вечер може да сме 2000, по време на въстанията - над 100 хиляди. Ние ще бъдем тук и няма да си тръгнем " - съобщи Арман Бабикян от " Отровното трио " от спонтанната естрада до фонтана пред президентството. Той се обърна задочно и към представителите на властта с думите: " Ако имахте малко мозък във високите си министерски глави, трябваше да се притеснявате преди три години, когато бяхме единствено трима души. Сега е доста късно, в този момент е време за оставка ".

На демонстрацията още веднъж се причисли мъжът, който разгласи гладна стачка преди месец, с цел да продължи със самоинициативата си, като този път той лагерува в палатка на тротоара. В палатковия лагер пред президентството пък се събират сигнали за корупция.

Към 20 ч. протестиращите блокираха придвижването по бул. " Цар Освободител ", а малко след 21 часа хората потеглиха на обичайното си шествие към Орлов мост.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР