За 5 лв. деца заобикалят вечерния час и купонясват по

...
За 5 лв. деца заобикалят вечерния час и купонясват по
Коментари Харесай

За 5 лв. деца заобикалят вечерния час и купонясват по заведения до зори

За 5 лева деца заобикалят вечерния час и купонясват по заведения до зори, оповестява " Телеграф “. Практиката е всеобща измежду подрастващите, а от нея печелят както малолетните, по този начин и току навършилите пълноправие младежи.

" Масово деца търсят по-големи батковци и каки, с цел да бъдат позволени в нощните заведения. Невръстните девойки и момчета хващат по-големи гости, единствено и единствено да ги пуснат на входа, като ги показват за техни по-големи братя или сестри “, описаха охранители от Кюстендил. Тарифата е 5 лв. за компаньон, като някои от пълнолетните " работели “ това съвсем всяка вечер. Изкарвали по 2-3 деца свои братя и сестри и по този начин си докарвали по 15 лева на вечер.

" Няма по какъв начин да знаем всеки невръстен или малолетен има ли братя и сестри, дали придружителят с него е действителен, или просто е " нает “ пред заведението, разясняват гардовете. Тийнейджъри ангажират пълнолетни другари, каки и батковци, с цел да останат на нощни купони в клубовете и в Шумен след вечерния час. Това демонстрира наблюдаване върху тактиката на учениците за превъзмогване на възбраната за навестяване на публични места след 22 часа. За задачата малолетните си носят и заявления от родителите, че ще обитават в съответното заведение в компанията на пълновръстен. Често името на придружителя се дописва по-късно. В града е комплициран и таван за броя деца, които една кака може да съпровожда – до три, за всяко от които би трябвало а има настрана пълномощие. В града всеобща процедура е родителите да си наемат маса в другия завършек на заведението – хем наследниците им са под надзор, хем не се навлиза непосредствено в персоналното им пространство. Някои пък избират да изчакват в коли на паркинг към бара. Така си икономисват търсенето на компаньон, а при положение на инспекция можело завчас да се явят в заведението и да кажат, че са с детето.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР