За 24- годишната Соня от симитлийското село Брежани говори цяла

...
За 24- годишната Соня от симитлийското село Брежани говори цяла
Коментари Харесай

Ангелогласната Соня от Брежани пред Struma.com! Пея от 4 годишна, наследила съм таланта си от бабите ми, но истинската музика открих в НХГ, чрез учителката ми М. Христова

За 24- годишната Соня от симитлийското село Брежани приказва цяла България. Младата жена и майка изправи на крайници аудитория и жури с невероятното си осъществяване на " Излеал Делю челник " в " Гласът на България ". Хористка в отбор " Пирин ", студентка в " Изпълнителско изкуство " на ЮЗУ, майка, брачна половинка, сестра и щерка на двама родители, които са на гурбет в чужбина- всичко това е Соня, която съумява да съчетава уговорките си с прелестна усмивка. " Нашето момиче " по този начин назовава Соня кметът на Симитли Апостол Апостолов, който я познава от дете.

" Бяхме близки с татко и, доста съм помагал на фамилията, а Соня пее от дребна, геният и не познава граници, споделя симитлийският градоначалник, който добавя: " Снощи я слушах, разплаках се, такова мощно влияние има гласът и. Пожелавам и триумф и ще я поддържаме цялата община "

Позитивна и слънчева Соня бе общителна да отговори на няколко въпроса на кореспондент на Struma. com!

Здравей, Соня! За теб приказват всички. Ти направи същински възторг на сцената на най-гледаното предаване в ефира, славата те застигна безусловно за броени минути. Как се чувстваш?

Благодаря Ви. Чувствам се прелестно, заета с рутинните си задължения вкъщи. Гледах се и открих някои неточности в осъществяването си, само че евентуално поради еуфорията, феновете не са ги усетили, само че аз съм сериозна към себе си и ги видях. Както и да е не преставам напред и се надявам да се показва добре и нататък в състезанието.

Откъде го извади този глас?! От кого си наследила гения си?

Никой в фамилията ми не пее, споделят, че бабите ми са пеели доста може би от тях. То геният не е единственото нужно нещо, с цел да звуча по този начин, работих доста. Пея от 4 годишна. Пяла съм по събори, по заведения, по празници и съм го правила за наслаждение, не за пари. Просто обичам музиката. Най-много дължа на Националната филантропична гимназия в Благоевград, където учех пеене. Там опознах музиката професионално и съм ужасно признателна на учителите си и най-много на госпожа Мариана Христова.

Разбрахме, че сестрите ти са те изненадали като са те записали за присъединяване, поддържа ли те фамилията ти?

О, да. Всички с доста обич. Най-вече брачният партньор и щерка ми, които са на всички места с мен и чакаха с часове в жегата, с цел да пристигна редът ми за присъединяване.

От какъв брой години си омъжена?! Къде се открихте със брачна половинка ти?

Вече 5 години. Срещнах брачна половинка си в един магазин, където работехме и двамата. Харесахме се и ето ни към този момент 5 години семейство с щерка, която не се отделя от мен, повеждам я на всички места. Щастлива съм със многолюдното си семейство, с братята и сестрите си, със брачна половинка ми, който е моята опора. В нашето семейстнво има доста обич, знаете, който пее зло не мисли.
Родителите ти гледали ли са те?

Не съм ги чула към момента, нямат интернет, където са, по тази причина не сме говорили, само че съм сигурна, че ще се гордеят с мен.

Какво си пожелаваш?

Пожелавам си здраве, на мен и околните ми. Нека в никакъв случай не стопира любовта, която ни свързва дълги години. Пожелавам на всички хора да следват фантазиите си, когато доста искаш нещо то наложително се случва. И несъмнено желая да стана гласът на България, само че конкуренцията е доста сериозна. Има доста надарени реализатори, тъй че щеидим.

Благодаря ти и триумф!

Соня със брачна половинка и детето.

 Родителите на Соня


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР