За 19 поредна събота хиляди „жълти жилетки“ изпълниха на протест

...
За 19 поредна събота хиляди „жълти жилетки“ изпълниха на протест
Коментари Харесай

Под засилени мерки за сигурност: „Жълтите жилетки” отново на протест

За 19 поредна събота хиляди „ жълти жилетки “ извършиха на митинг в Париж, осведоми „ Ройтерс”. Демонстрациите против президента Еманюел Макрон не престават, макар че управляващите разположиха военни на основни места във френската столица, които да оказват помощ на полицията при положение на нови вълнения.

На протестиращите беше неразрешено да се съберат на бул. „ Шанз Елизе “, откакто предходната седмица при безредици бяха разграбени магазини, а банки и заведения бяха запалени.
Забраняват достъпа на " жълти жилетки " до " Шанз-Елизе " В Париж са въведени изключителни ограничения за сигурност поради следващия им митинг
За да не се стига до ескалация на напрежение, антитерористичното звено „ Сентинел “ беше изпратено за поддръжка на органите на реда.
Снимка: Reuters
Част от „ жълтите жилетки “ се събраха наоколо до Айфеловата кула, до момента в който други изпраха няколко различни маршрута за маршовете си, заобикалящи централната част на столицата.

Френската полиция оповестяват, че до обяд полицията е задържала 51 души и са написани 29 санкции за нарушение на публичния ред.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР