Ювентус ще предложи сделка на италианските футболни власти заради финансови

...
Ювентус ще предложи сделка на италианските футболни власти заради финансови
Коментари Харесай

Ювентус сключва сделка с италианските власти?

Ювентус ще предложи договорка на италианските футболни управляващи поради финансови нарушавания, съобщи източник от клуба пред " Ройтерс ".

Изслушването по обвиняването за нередности при заплащането на заплатите на футболистите на торинския гранд пред съда на Италианската футболна федерация е преместено за вторник (6 юни), добави източникът. Първоначално то трябваше да се организира на 15 юни.

Изслушването ще бъде опит на най-успешния италиански тим да почисти реномето си преди края на сезона в Серия А.

Няколко локални издания настояват във вторник, че Ювентус ще предложи да заплати санкция, както и да му бъдат взети още 2 или 3 точки от актива в добавка на десетте, които към този момент му бяха отнети поради проблеми със счетоводството. Ако това се случи, " бяло-черните " ще завършат на седмо място в крайното класиране на калчото, която завършва през уикенда, и ще се класират за присъединяване в Лигата на конференциите през идващия сезон.

При всички положения, обаче, европейската централа УЕФА ще наложи наказване на Ювентус по проблема и присъединяване на клуба в шампионатите на Стария континент през идващия сезон е под сериозна въпросителна, считат медиите на Апенините.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР