Юристът Николай Немигенчев, познат на всички от 2018, добави към

...
Юристът Николай Немигенчев, познат на всички от 2018, добави към
Коментари Харесай

Николай Немигенчев от MasterChef за титлата си по бодибилдинг: Не ползвам стероиди

Юристът Николай Немигенчев, прочут на всички от 2018, добави към биографията си и първото място в категория до 185 см по типичен бодибилдинг от националното състезание по културизъм и фитнес Пловдив 2021.

По този мотив той гостува в " Тази събота и неделя " със своя треньор Петър Мирчев – повторен републикански първенец по културизъм, взел участие в над 30 надпревари и спечелил 13 медала в национални шампионати.

„ Тренирам към този момент 17 години и имам много мускулна маса, само че през последните месеци Пепи доста оказа помощ за храненето, той е огромен експерт. Идеята не е да се гладува, а да се одобряват верните дози ориз и протеин. Плодове се ядат единствено при започване на подготовката, като през последния месец се отстраняват, тъй като задържат водата. Отидох на надпреварата, без да съм взимал препарати, единствено хранителни добавки и по един протеинов шейк дневно “ – показа Николай Немигенчев, който тренира 6-7 пъти в седмицата.

Той предизвести, че би трябвало да се внимава с препаратите, защото множеството се продават незаконно и не се знае какво съдържат. В аптеките има единствено два препарата, които са легализирани.

„ Младите желаят бързи резултати, а са нужни години тренировки. Стереоидите объркват организма, пречат на тестостерона и усилват до 2-3 пъти вътрешните органи. Наскоро един играч умря на 26 години от солиден инфаркт. Лъгаха, че се бил задавил, само че повода е в многото хормони, които е приемал “ – описа Немигенчев.

Следващата цел на Николай и треньора му Петър Мирчев е балканиадата в Румъния.

„ Очаквам бебе до месец, месец и нещо. Момиченце ще е. Продължавам да развъртвам и ресторантчето си за стриийт фууд “ – показа Николай.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР