Юридически спор слага край на развитието на играта.По-рано този месец

...
Юридически спор слага край на развитието на играта.По-рано този месец
Коментари Харесай

Без повече ново съдържание за Friday the 13th: The Game

Юридически спор поставя завършек на развиването на играта.
По-рано този месец от Gun Media оповестиха, че издаването на спомагателни характерности за Friday The 13th: the Game е сложено на пауза, а повода за това е спор към правата на „ Петък 13-ти “. Става дума за спор сред сценариста на истинския филм, Виктор Милър и продуцента и режисьор на лентата Шон Кънингам. Според последния, концепцията креативната конструкция и финансирането на кино лентата идват от него и затова той е законния притежател на правата, до момента в който Милър твърди, че точно той в действителност би трябвало да е техен притежател.

Изглежда нещата няма да се оправят просто по този начин и Gun Media разгласи тази седмица, че е взето решение за окончателното преустановяване на проектите за издаването на в допълнение наличие към играта, което включва нови режими, карти, дрехи.

„ Исках да обърна внимание на някои въпроси, които ми бяха заложени персонално, както и такива, изпратени на формалния канал на играта. Те са разнообразни, само че общо взето имат подобен звук: има ли късмет да бъде добавено ново наличие, в случай че разногласието се реши в близко бъдеще? “, написа създателят на Gun Media Уес Келтнър във форумите на играта. „ Отговорът е „ не “, обобщава той.

„ Разработката на игри не може да бъде сложена на пауза до безспир, а по-късно обновена. Нещата просто не стават по този метод. Особено, когато нямаш визия какво следва в бъдеще. Не може да продължаваме да работим по наличие, което може в никакъв случай да не види бял свят. Това е неприятен бизнес. Знам, че това не са новините, които сте желали да чуете и ми се желае обстановката да беше друга. Но това е мъчителната истина “, споделя Келтнър.

Новината звучи в действителност обезсърчаващо, изключително предвид на това, че Friday the 13th беше един от най-успешните Kickstarter планове, появявали се напоследък. Играта се радваше на удовлетворителен интерес, предлагайки несъразмерен мултиплейър, само че също по този начин и сингъл акция. Тя отдава респект на един от паметните хоръри на 80-те и зарадва мнозина от почитателите на Джейсън.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР