Юрген Клоп заяви, че се чувства като извънземно в британската

...
Юрген Клоп заяви, че се чувства като извънземно в британската
Коментари Харесай

Клоп критичен: Чувствам се като извънземно в Англия

Юрген Клоп съобщи, че се усеща като извънземно в английската общественост, която не съумява да построи обикновени противоепидемични привички като носене на маска и ръкавици.

Той подлага на критика англичаните като цяло, тъй като, съгласно него, те не одобряват изцяло съществено заплахата от разпространяването на ковид. Германецът е управител на Ливърпул, който през днешния ден може да завоюва първата от общо две победи до шампионския трофей във Висшата лига.

"Не бях обезпокоен даже и за секунда, че държавното управление може да ни спре за купата. Притеснявах се за броя на умрелите хора и не преставам да се тормозя, в случай че би трябвало да съм почтен. Но аз не съм дал своя вот за това държавно управление, то е избор на други хора. Проблемът за мен е това, което слушам като вести от Англия и това, което слушам от Германия. Ако дойдат в този момент извънземни, ще решат, че сме от две разнообразни планети.

Аз персонално не мога да схвана за какво започнахме да носим маски в затворени пространства едвам на 15 юни, откакто във всички други страни го правеха още преди пет или шест седмици. Не мога да повеждам спор до каква степен оказват помощ тези маски, само че всички други страни, където се носеха, имат по-малък брой умряли от Англия. И това е реалност.

Ако искаш да влезеш в магазин в Германия и не носиш маска, няма да те пуснат. С една маска можеш да посетиш който магазин си пожелаеш. Можеш да се подстрижеш и каквото друго искаш да направиш. Те носят маски и ти носиш маска. На множеството места има и защитни стъкла. Когато обаче спра на бензиностанцията в Англия, единствено аз нося маска и единствено аз съм с ръкавици. Чувствам се като извънземно. Няма да спра да го върша, до момента в който не ми кажат да спра да го върша. Но вътре, в клуба, всички сме в сигурност. Изследват ни два пъти седмично и средата е безвредна, ", безапелационен бе германецът.
Премиър лийг 30 кръг, неделя 21 юни  Евертън 21:00предстои  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР