Юношата на ЦСКА Валентин Антов, който от лятото тренира с

...
Юношата на ЦСКА Валентин Антов, който от лятото тренира с
Коментари Харесай

Талант на ЦСКА-София мечтае да дебютира в Първа лига

Юношата на ЦСКА Валентин Антов, който от лятото тренира с първия тим на ЦСКА-София, и сега е на лагер в Сандански, показа пред формалния уебсайт на клуба по какъв начин протича подготовката на отбора. Той разкри, че първоначално е било мъчно да се приспособява, защото в отбора има доста положителни футболисти, само че към този момент е привикнал с ситуацията, тъй като всички му оказват помощ и го учат да играе със самочувствие.

Антов е най-младият футболист в тима - на 17 години и 2 месеца и показа, че е доста мъчно за един младеж да се внедри в мъжкия тим, тъй като отборът разполага с в действителност класни играчи, само че той и останалите юноши работят интензивно и се пробват да доближат тяхното равнище.

Централният бранител даде мнението си за трите нови попълнения в тима - Алберг, Бланко и Жеферсон и съобщи, че те по нищо не отстъпват на напусналите отбора състезатели. Мечтата на най-младия капитан в историята на ЦСКА е да запише дебют в шампионата и в края на сезона алените да честват след извоювани купа и Купа на България.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР