Юни ще ви донесе завършек на трудна и болезнена ситуация.

...
Юни ще ви донесе завършек на трудна и болезнена ситуация.
Коментари Харесай

Юнски тароскоп за зодия Козирог

Юни ще ви донесе свършек на сложна и мъчителна обстановка. Преживели сте изменничество, загуба или дълъг интервал на огромна битка. Може да си отдъхнете, тази предизвикателна глава е към своя край и през този месец ще имате опцията да я загърбите и да продължите напред.

Отделете време през този месец да потърсите способи за душевно излекуване и разграничаване от проблемите в предишното. Бъдете безапелационни и безкомпромисни, в случай че се наложи. Премахнете всички неща и хора в живота си, които не ви носят нищо хубаво. Потърсете по-добри благоприятни условия за себе си, с цел да не повтаряте остарели неточности.

След като преминете това излекуване, отделете време за амнистия. Не е наложително да е персонална, може вътрешно да простите на някого и да се откъснете от това задължение. Това ще ви помогне последователно да възстановите разрушеното си сърце. Имайте религия и вяра, че бъдещето ви ще бъде изпълнено с доста по-стойностни хора и преживявания. 
Козирози, излекувайте душата си ‍
През този месец се постарайте да не губите надзор, посока или вътрешна естетика. Има риск да се почувствате блокирани или неспособни да надграждате в живота си. Затова е извънредно значимо да разрешите всички вътрешни спорове и да елиминирате всички спънки, които попречват растежа ви. Намерете метод да възвърнете контрола над живота си.

Въпреки че сте минали през сложни времена, имате силата и устойчивостта да ги преодолеете. Приветствайте този лековит за вас месец и той ще ви помогне да създадете по-светло бъдеще. 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР