Юни е зад ъгъла, което ни кара да мечтаем за

...
Юни е зад ъгъла, което ни кара да мечтаем за
Коментари Харесай

3 книги за уикенда

Юни е зад ъгъла, което ни кара да мечтаем за летни отпуски и вдъхновяващи пътешествия. Трите книги в днешната селекция могат да ни настроят съвършено за пътешестване до Италия, тъй като всяка от тях носи духа на друг италиански град.

" Сладоледен парадайс в Амалфи "

Китното градче Амалфи, ухаещо на лимони, е сцена на действието на тази сантиментална история за болежка, обич и сладолед. Ливия е притежател на дребна джелатерия, където обича да предлага необикновени усети сладолед, въпреки обичаният на клиентите да остава лимоновия. Въпреки романтиката на Амалфи, такава в живота на Ливия отсъства.
 Снимка 619736

Докато една гореща нощ край фонтана на градчето тя не се среща с Марио. Преживял тежка разлъка, той като че ли е изгубил желанието си за живот, а също така не обича и сладолед. Което не е спънка да се сближи с младата жена.

Изд. Ера, 17.99 лева

" Когато си в Рим "

Не бяхме напълно почтени - Рим в книгата на Сара Адамс се намира... в Кентъки, Съединени американски щати. В дребното и непопулярно градче се озовава Амилия Роуз - супер известна поп звезда, която има потребност от отмора и да е надалеч от феновете си.
 Снимка 619735

Вдъхновена от обичаната си Одри Хепбърн в " Римска почивка " Амилия се надява да открие непредвиденото в този Рим. А то се материализира под формата на киселия притежател на пекарна Ноа, който няма концепция, че дамата с развалената кола пред верандата му е поп звезда.

Изд. Сиела, 18 лева

" Три дни във Флоренция "

Кати Къридж приема непредвиденото пътешестване до Флоренция като метод за малко да разнообрази монотонния си живот. С приятелю й Нийл са поканени на женитба край сантименталния град и тя се надява да прекара добре там макар капризните деца на Нийл, и непоносимото му семейство.
 Снимка 619737

Нещата обаче стават от неприятни по-лоши, а кулминационната точка са обърканите полети на връщане. Кати се оказва сама на флорентинското летище и взема решение, че е извънредно време да направи нещо за себе си. Като да вземем за пример да остане още няколко дни в Тоскана.

Изд. Кръг, 18.90 лева.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР