Юлия Скрипал вероятно е отвлечена от британски военни, написа московският

...
Юлия Скрипал вероятно е отвлечена от британски военни, написа московският
Коментари Харесай

Юлия Скрипал е отвлечена?

Юлия Скрипал евентуално е отвлечена от английски военни, написа московският в. Известия.

Изданието разгласява обстойно изявление на Виктория Скрипал. Първата братовчедка на дъщерята на някогашния сътрудник на съветското Главно разследващо ръководство (ГРУ) Сергей Скрипал уточни, че не може да се свърже със своята родственик от 24 юли. "Тогава Юлия ми сподели, че желае да се върне в Русия, само че до ден сегашен тя нито ми е вдигнала телефона, нито ми е дала отговор на известията ми. Заради това считам, че тя е отвлечена от английските управляващи, която я държат в секретна военна база. Явно в Лондон считат да употребяват моята братовчедка, с цел да манипулират публичното мнение на елементарните хора освен в Обединеното кралство, само че и по света. Юлия е нужна на Британия за акция против страната ни ", сподели още племенницата на Сергей Скрипал.

Скрипал бяха открити в кома в ранните часове българско време на 5 март след отравяне с нервнопаралитичното вещество "Новичок ". По-късно двамата пристигнаха в схващане. Лондон упрекна Александър Петров (Александър Мишкин) и Руслан Боширов (Анатолий Чепига) за случая. Русия отхвърля да има нещо общо със случая.

Британската полиция през вчерашния ден разгласи, че е почнала да проверява два случая на смъртоносни отравяния с "Новичок ". Става дума за планове през 2012 година в графство Съри съветски предприемач Александър Перепеличний. Той бе един от хората, който осведоми западни служби и медии за гибелта на юриста Сергей Магинтиски в следствен арест в Москва през 2009 година

Другата евентуална жертва на "Новичок " е английският бизнесмен Скот Йънг. Тялото му бе открито в края на 2014 година под прозорците на негов апартамент в центъра на Лондон. Първоначалната версия за гибелта на 52-годишния мъж бе самоубийство поради банкрут. Засега обаче няма доказателство, че Йънг е поставил завършек на живота си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР