Юлия КУЛИНСКАИ 48-ото Народно събрание е в историята. Ехото за

...
Юлия КУЛИНСКАИ 48-ото Народно събрание е в историята. Ехото за
Коментари Харесай

С разум срещу безвремието

Юлия КУЛИНСКА
И 48-ото Народно заседание е в историята. Ехото за работата на депутатите занапред ще отеква, а анализатори ще разясняват с какво ще се запомни, или по-скоро няма да се запомни, свършеното през последните 4 месеца. 
Обитателите на постройката, на чиято фасада е написано " Съединението прави силата ", още веднъж потвърдиха, че нищо ново не са научили и нищо остаряло не са не запомнили. Последният парламент ще остане в паметта на времето с грозни кавги, разправии, батални подиуми, процедурни хватки, персонални нападки и обидни квалификации. И е неминуем въпросът, който си задава всеки, следил от близко протичащото се в Народното събрание, дали парламентаризмът като най-висше постижение на демокрацията не е в заплаха!?
Крайно време е партиите да осъзнаят ясно отговорностите си за утрешния ден. От тях зависи да предложат на предизборната сергия нови модели за правене на политики, нови стратегии, нови платформи, нови решения в полза на хората.
Българска социалистическа партия потегля на изборите с намерено лице. Защото потвърди, че в действителност е националноотговорна партия, която се грижи за хората. Остава всички да осъзнаем, когато застанем пред урните, че през днешния ден стартира от през вчерашния ден и продължава на следващия ден. 
Само с разсъдък можем да спрем пагубния ход на безвремието...
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР