Юлиан Вергов за първи път проговори за обтегнатите отношения с

...
Юлиан Вергов за първи път проговори за обтегнатите отношения с
Коментари Харесай

Вергов призна за скандала с Владо и Бахаров

Юлиан Вергов за първи път проговори за обтегнатите връзки с приятелите си и сътрудници Владимир Карамазов и Захари Бахаров. Той призна, че раздялата с тях е измежду най-трудните моменти в живота му.

" Едно от най-големите изпитания беше " Трите мечки " (театралната му групировка с Бахаров и Карамазов б.а.). Имаше огромно бъдеще и за малко време ние постигнахме неща, които малко хора са успявали. Всъщност иронично се бяхме кръстили по този начин, тъй като в театъра Мечка е артист, който притегля аудитория. Сами финансирахме плана, не сме взимали държавни пари ", посочи с носталгия Вергов, като отхвърли парите да са били повода за разпадането на тандема. " Тежко ми е, че се разделихме. Към другарството постоянно ще има път назад. Проблемът е да намериш пътя, който съществува. Ще се откри ", добави окуражен артистът.

В изявлението си за светския хроникьор Мон Дьо, Юлиан показа и за най-интимното възприятие:  " Всичко ми се е случвало в любовта – и мъка, и благополучие. Бил съм и изоставян. Най-трудният урок, който съм научил, е да си затваряш устата. За да се случат някои неща, би трябвало да се научиш да мълчиш. Много хора са събрани вътре в мен и е мъчно да избера кой тъкмо би трябвало да съм. Моят персонален белег е иронията. Обичам да се веселя на живота. Обичам да се рея напразно. Затова извозвам доста време на морето. Може би около пандемията успяхме малко да се поспрем, да се замислим ".

Вергов благодари на Нова за излъчването на клипа, в който взе участие във връзка сигурността на придвижване. Мотото на акцията е " Да запазим прегръдката жива! ".

„ Аз също съм си гледал телефона, до момента в който карам. Слава Богу, към този момент не го върша. Всички бяхме обединени, че това би трябвало да стигне до хората. Да ме елементарни Господ, само че може би водачът, който умъртви Милен Цветков, е гледал в телефона ", сподели Вергов.

По думите на артиста най-големият му боязън е да не се случи нещо с приятелите и роднините му: „ Още повече мисля за това след гибелта на Йосиф Шамли ".

На въпроса какъв брой коства да си Юлиан Вергов, артистът отговори: „ Понякога не коства нищо, а различен път - извънредно доста. На хората към мен също. Въпреки това, обичам да съм Юлиан Вергов ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР