Юлиан Вергов може да се завърне като жури в най-гледаното

...
Юлиан Вергов може да се завърне като жури в най-гледаното
Коментари Харесай

Връщат Вергов в Като две капки вода?

Юлиан Вергов може да се завърне като жури в най-гледаното сега шоу в ефира " Като две капки вода ", довериха източници на Lupa.bg. Дълго време известният артист оценяваше имитациите на участниците дружно с Хилда Казасян и Димитър Ковачев-Фънки. Самият Вергов бе одобряван ужасно от феновете, които наблюдават предаването, а като надарен артист той умееше да предизвика участниците и да разиграва провокативни скечове с тях, одобрявани с интерес от публиката.

След абсурда, който актрисата Диана Димитрова предизвика против Юлиан, обвинявайки го в края на предходната година, че я е пребил преди 5 години на снимачната площадка на " Откраднат живот " продуцентът Магърдич Халваджиян бе заставен да смени Вергов и като нови членове на журито да предложения неприятното момче на българското кино Асен Блатечки и естрадния трубадур Веселин Маринов. Блатечки се оправя добре с журирането, до момента в който Маринов много се тормози и сякаш не се вписва изключително добре в шоуто, считат фенове.

Театралните задължения на Юлиан Вергов не пропаднаха, в противен случай усилиха се, само че до момента в който нещата не се изясниха явяването му на екран като жури в шоуто щеше да предвизвика противоположни реакции и евентуално щеше да се стигне до скандал, в който явно Магардич Халваджиян не е желаел да влиза.



След като преди дни прокуратурата отхвърли да образува досъдебно произвеждане против Вергов по сигнала на Диана Димитрова за закононарушение от общ темперамент и откакто артистът за пръв път обществено проговори за случилото се като отхвърли да е удрял актрисата връщането на артиста в шоуто е изцяло задоволително и изцяло допустимо, настояват източници на Lupa.bg. Още повече, че рейтингът на така и така рейтинговото шоу напълно ще удари тавана.

Още при старта на 11-ия сезон на " Като две капки вода " в обществените мрежи фенове подканяха продуцента да върне Вергов, тъй като той е почтен до доказване на противното. Сега след неговото оневиняване почитатели на шоуто настоятелно молят Магърдич Халваджиян да смени Веско Маринов с любимеца Вергов или най-малко да вкара ротация, тъй че Юли отново да може да прави оценка имитациите на участниците.



Дарин Ангелов като Камелия впи устни във Вергов

Фенове на шоуто и до момента си спомнят провокативната целувка, която Дарин Ангелов лепна на Вергов, до момента в който се превъплащаваше в облика на поп фолк фурията Камелия и изпълняваше хитовото й парче " Луда по тебе “. Дарко по този начин се увлече от облика си на изкусителната певица, че скочи в скута на близкия си сътрудник Юлиан Вергов и впи устни в неговите. Това несъмнено породи поредност от комични мнения и обстановки, а самият Вергов не спести иронични намеци към приятеля си от сцената.

Тази седмица Юлиан посредством документално изказване разкри, че Диана Димитрова е изпращала текстови и гласови известия на малолетната му тогава щерка, " чието наличие не поисквам на никой родител да види и чуе в телефона на петнадесетгодишното си дете. Повярвайте ми, не желаете да знаете какво видях там. "



" И все пак държа да заявя напълно ясно, че аз в никакъв случай не съм удрял Диана Димитрова, нито е имало каквато и да било форма на физическо принуждение от моя страна. Всеки, който твърди противоположното, е чисто и просто измамник ", безапелационен бе артистът. По думите му Димитрова е издевателствала над щерка му.

" Психическият тормоз Е принуждение. Набеждаването на почтен човек Е принуждение. Лъжливите вести СА принуждение. Злонамереното уронване на престижа (на който и да било) Е принуждение. Клеветата Е принуждение.
Внушенията без споменаване на име СА принуждение. Всяка опасност над детето ти Е принуждение. Задължително е да сме непримирими към насилието, и то във всичките му форми. И би трябвало да се борим против него всеки ден. Всеки ден ”, прочувствен бе Юлиан Вергов.

В отговор Димитрова разгласи, че ще го съди за клюка. В същото време обаче опасността й като че ли потъна на фона на мощната поддръжка от страна на актьорската колегия към Юлиан Вергов.

Мнозина негови другари измежду актьорите незабавно споделиха неговото изказване, съпроводено с техни мнения в символ на поддръжка към него. Пръв още при започване на абсурда това направи Владимир Карамазов. Сега обществено рамо на екранния доктор Банков дадоха Теодора Духовникова, Марта Вачкова, Дарин Ангелов, Христо Мутафчиев, Милица Гладнишка, Яна Борисова.

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР