Южнокорейското разузнаване смята, че севернокорейският лидер вероятно не е ваксиниран

...
Южнокорейското разузнаване смята, че севернокорейският лидер вероятно не е ваксиниран
Коментари Харесай

Ким Чен-ун не е ваксиниран срещу COVID-19?

Южнокорейското разузнаване счита, че севернокорейският водач евентуално не е имунизиран против ковид, заяви организация Йонхап, базирайки се на членове на профилната комисия на Националното заседание (парламента) на Република Корея.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 31516
" Според разследващи оценки заради разнообразни условия евентуално не е бил имунизиран против COVID-19 ", цитира организацията няколко участници в закрит брифинг. " Смятаме, че до момента в страната не са внасяни ваксини ", показват от Националната разследваща работа.

Парламентаристи, базирайки се на южнокорейското разузнаване, настояват, че отношението към имунизирането в Северна Корея сякаш е почнало да се трансформира. Според тях управляващите са осъзнали потребността от имунизация, за което свидетелства информация във вестник " Нодон синмун ", оповестена на 17 май. В нея се акцентира успеваемостта на тази здравна процедура в битката с епидемията.

На 12 май организация КЦТА заяви за първи път, че в страната е открита коронавирусна зараза. Севернокорейският водач е наредил да бъде разгласен локдаун във всички градове и окръзи. Досега общият брой на пациентите със признаци на тресчица от края на април в изискванията на разпространяване на ковид е достигнал 1,97 милиона, а 63 души са умряли.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР