Южнокорейският конгломерат Samsung препоръча днес на потребителите на няколко негови

...
Южнокорейският конгломерат Samsung препоръча днес на потребителите на няколко негови
Коментари Харесай

Samsung призна за проблем със сензора за пръстови отпечатъци при флагманите си

Южнокорейският конгломерат Samsung предложи през днешния ден на потребителите на няколко негови модели смарт телефони от висок клас да изтрият всички цифрови отпечатъци, рагистрирани в техния уред, защото поради проблем в системата на разпознаването, телефонът може да бъде отключен от трети лица.

Samsung, представен от Агенция Франс Прес, поучава потребителите на смарт телефони Galaxy Note 10, 10+ и Galaxy S10, S10+ и S10 5G, " да изтрият всички съществуващи цифрови пръстови отпечатъци " преди да ги записват отначало, се показва в официалното съобщение на компанията, което бе оповестено през днешния ден.

Проблемът е обвързван с някои отбрани на силиконовия екран, които нарушават действието на скенера за пръстови отпечатъци, добавя Samsung и приканва да не се употребяват тези отбрани, до момента в който не бъде пусната стратегия за премахване на дефекта при започване на идната седмица, предава Българска телеграфна агенция.

Вчера южнокорейският колос съобщи, че в най-скоро време ще пусне коригираща стратегия, без обаче да посочи повода за този недостатък, открит при започване на седмицата от една британка.

Тя има S10 и изясни пред в. " Сън ", че нейният смарт телефон може да бъде отключен от някой различен, употребяващ единствено отбрана на екрана, с цел да заобиколи разпознаването на пръстовия отпечатък.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР