Южнокорейската прокуратура повдигна обвинения в неправомерни действия от сексуален характер

...
Южнокорейската прокуратура повдигна обвинения в неправомерни действия от сексуален характер
Коментари Харесай

Обвиниха в сексуален тормоз Номер 001 от Игра на калмари


Южнокорейската прокуратура повдигна обвинявания в непозволени дейности от полов темперамент против срещу 78-годишния артист О Йон-су, оповестиха Франс прес и ТАСС, базирайки се на организация Йонхап, написа Българска телеграфна агенция.

О Йон-су се прочу в облика на О Ил-нам или състезател 001 в хитовата поредност " Игра на калмари " на стрийминг платформата Нетфликс, който след това се оказа подмолният уредник на бруталното скрито забавление за богаташи.
 
Актьорът не е арестуван от органите на реда. О Йон-су е обвинен, че през 2017 година е направил непристойни дейности по отношение на жена. Пострадалата се е свързала с полицията през декември 2021 година, само че през април казусът е завършен, без да бъдат повдигнати обвинявания. По искане на жертвата с случая се е заела прокуратурата. По време на прокурорското следствие О Йон-су отхвърли обвиняванията.

През януари тази година артистът донесе първия " Златен глобус " на Република Корея с ролята си в сериала " Игра на калмари ", за което бе приветстван в родината си и в чужбина. О Йон-су получи оценката за най-хубав артист в поддържаща роля, надделявайки над по-известни в интернационален проект реализатори като Били Кръдъп и Киърън Кълкин.

Постижението на О Йон-су пристигна, откакто предходната година Юн Ю-джун стана първата южнокорейка, спечелила " Оскар ". Отличието ѝ беше присъдено за най-хубава актриса в поддържаща роля за осъществяването ѝ в " Минари ". Сериалът " Игра на калмари " се трансформира в световна сензация и се подреди измежду огромните шлагери на стрийминг платформата Нетфликс. В поредицата персонажът на О Йон-су е показан като посърнал и безопасен възрастен мъж, като същинската изненада идва най-после, когато разкриват същинската му идентичност на уредник на злокобните детски игри с огромна парична премия, по пътя към която неуспелите състезатели губят живота си, а единствено един печели.

Роден през 1944 година, О Йон-су е считан за един от най-хубавите театрални артисти в Република Корея. От 1963 година той е взел участие в над 200 театрални продукции и е отличен с редица награди.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР