Южнокорейската полиция разследва 17 американски войници и петима други души,

...
Южнокорейската полиция разследва 17 американски войници и петима други души,
Коментари Харесай

Южна Корея атакува американски военни бази в разследване за наркотици

Южнокорейската полиция проверява 17 американски бойци и петима други души, за които се твърди, че са пренесли или употребявали синтетична марихуана посредством военна поща, предава „ BBC “.

Това следва набези в минимум две бази на американската войска през май, в това число Кемп Хъмфрис, най-голямата им отвъдморска база. Филипинец и южнокорейец са задържани , до момента в който прокурорите преразглеждат делата против всичките 22 обвинени.

Сигнал от правоприлагащото звено на армията на Съединени американски щати провокира четиримесечно следствие от корейските управляващи. Това е един от най-големите такива случаи през последните години, в който са взели участие американски бойци, оповестиха американските медии, цитирайки Ча Мин-сок, старши детектив в Южна Корея .

Съвместни акции на южнокорейската полиция и отдела за престъпни следствия на армията на Съединени американски щати откриха 77 г (2,7 унции) синтетичен канабис , повече от 4 кг „ смесени течности “ , употребявани за вейпинг , и общо 12 850 $ (10 440 паунда) в брой при 22-мата обвинени домове. Те са упрекнати в контрабанда на синтетична марихуана – известна с уличните имена K2 и Spice – в страната посредством пощенската работа на американската войска. Смята се, че седем от тях, в това число петима бойци, са взели участие в продажбата на дрогата , 12 са били употребяващи и трима са работили като медиатори. Съпругата на боец и годеницата на различен боец също са забъркани, заяви полицията пред „ BBC “.

17-те бойци сега са ситуирани в лагер Хъмфрис , на към 48 км (30 мили) южно от столицата Сеул, и в лагер Кейси, боен пост на към 40 км северно от Сеул, съгласно полицията. Твърди се, че те са разпространявали опиатите в базите, до момента в който са общували посредством Snapchat.

Корейските сили на Съединените щати обявиха в сряда, че са осведомени с следствието. Понастоящем нито един боец не е арестуван или арестуван по отношение на това, се споделя в изказване.

Синтетичната марихуана е направена да имитира THC , главната психоактивна съставна част в марихуаната. Въпреки че има сходни резултати като канабиса, веществото нормално е по-мощно и съгласно това, което се знае провокира неподходящи резултати върху здравето , в това число остри психотични епизоди, параноидни налудности и мощна възбуденост. Трудно се открива , защото постоянно се употребява в течна форма в легални устройства за електронни цигари, прецизираха от полицията.

В Южна Корея наказаните за трафик на марихуана са застрашени от пет години зад решетките до пожизнен затвор. Притежаването на опиати носи оптималната присъда от пет години затвор или санкция от към 50 милиона вона (37 200 долара).

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg