Юбилейна награда за активни социално отговорни политики и цялостен принос

...
Юбилейна награда за активни социално отговорни политики и цялостен принос
Коментари Харесай

Община Враца с високо отличие за принос в социалните политики

Юбилейна премия за дейни обществено виновни политики и повсеместен принос за общественото развиване на България получи Община Враца. Престижното отличие бе връчено на заместник-кмета Петя Долапчиева на гала, в границите на двудневния интернационален конгрес „ Партньорство за по-добри обществени услуги, претовареност и развиване “, проведен от Националния алианс за обществена отговорност. Форумът, който се организира във Варна, съответства и с отбелязване на 10-годишнината от основаването на Алианса.
Индивидуална юбилейна премия за повсеместен принос в развиването на националните партньорства, обществените политики и услуги в България получи и представителят на НАСО във Враца - Галя Цветанова.
Международният конгрес бе открит от ръководителя на Националния алианс за обществена отговорност - Георги Георгиев.На него участваха още заместник-министърът на труда и обществената политика - Султанка Петрова, генералният секретар на EASPD - Люк Зелдерло, ръководителят на Държавната организация за протекция на детето - доктор Елеонора Лилова, изпълнителният шеф на Националното съдружие на общините в Република България - Силвия Георгиева, както и представители на общини и специалисти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР