Юън Макгрегър призна, че завръщането му в Междузвездни войни е

...
Юън Макгрегър призна, че завръщането му в Междузвездни войни е
Коментари Харесай

Юън Макгрегър: Бих изиграл отново Оби-Уан Кеноби

Юън Макгрегър призна, че завръщането му в " Междузвездни войни " е било " доста дълъг развой ", само че " му харесва " шанса да се превъплъти още веднъж в ролята на Оби-Уан Кеноби.

51-годишният артист се популяризира с ролята на Оби-Уан Кеноби в продълженията на научно-фантастична кино поредност и се превъплъщава още веднъж в ролята за идния едноименен минисериал на Disney+, само че призна, че връщането към облика на джедай-мастъра е било " дълъг развой " и дълго време е било въпрос, който постоянно си е задавал и не е намирал отговор.

Той сподели: " Беше доста дълъг, муден развой на връщане към ролята. Трудността беше подбудена от две неща. Просто ме питаха прекомерно доста. В края на всяко мое изявление, в продължение на години, ме питаха две неща: дали ще направя продължение на " Трейнспотинг " и дали в миналото ще изиграя още веднъж Оби-Уан Кеноби. Винаги това бяха последните два въпроса, преди интервюиращият да затвори вратата на студиото, казвайки: " Това е последният въпрос ". И по този начин, просто поради натиска, най-сетне започнах да давам отговор почтено и осъзнах пристрастието на поколението, за което създадохме предисториите, към истинските три кино лентата. Когато ги създавахме, не знаехме какъв ще е резултата. Не знаехме сигурно отговора, в действителност. Така че последователно започнах да съзнавам, че хората в действителност ги харесват и че те значат доста за това потомство. Това стопли възприятията ми към героя и филмите и въодушеви опита ми да бъда още веднъж в света на " Междузвездни войни ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР