YouTube По Коледа освен чудеса, понякога се случват и не много

...
YouTube
По Коледа освен чудеса, понякога се случват и не много
Коментари Харесай

Драма в едно от най-обсъжданите семейства! Разделят ли се Алекс и Дани?

 YouTube По Коледа с изключение на чудеса, от време на време се случват и не доста приятни неща, някои от които изискват сложни решения. Такова се канят да вземат Даниел Петканов и Александра за връзката си, която мина през серия от премеждия, огромна част от които с обществен отзив.

В своя Инстаграм профил Лудия кореспондент качи пост, който провокира бурни реакции измежду почитателите му, а повода е, че е мъчително прям освен в него, само че и във видео, качено в You Tube канала на двойката, от което излиза наяве дружно ли са още.

" Това не е кликбейт. В това видео ще дадем отговор на въпроса, който все по-често ни задават, а точно разграничени ли сме двамата...

Този въпрос е подбуден от обстоятелството, че в последно време не качваме наличие дружно - нито фотоси, нито видео. Наблюдателни хора са обърнали внимание и на други обстоятелства, които ние не споделяме, само че по един или различен метод накланят везните в посока, че нещо в връзките посред ни куца.

Като обикновено семейство минаваме през разнообразни положения - на наслада и на разочарования. Логично доста по-често демонстрираме положителната и ведра страна на нещата, като не подчертаваме на проблемите или изборно ги споделяме с необятната публика.

" Карти долу " е опит да бъдем оптимално открити за нашите взаимоотношения, даже когато това е неприятно малко или повече за нас. Не знаем дали ще имаме други взаимни епизоди, както и не знаем дали пък това няма да бъде началото на любопитна поредност, която демонстрира какво се случва в фамилията без филтър и цензура.... времето ще покаже ", гласи написаното от Петканов.

Припомняме, че двамата се ожениха в риалити формата " ВИП Брадър " през 2017-та, а при започване на предходната година Александра роди момченце, написа Шоу блиц.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР