Youtube Актрисата Алисън Мак, най-известна с ролята си в телевизионния сериал

...
Youtube
Актрисата Алисън Мак, най-известна с ролята си в телевизионния сериал
Коментари Харесай

Телевизионна звезда набирала секс робини за извратен култ

Youtube Актрисата Алисън Мак, най-известна с ролята си в телевизионния сериал " Смолвил “, се появи в съда по обвиняване за съдействие на скица за трафик и полова употреба на хора, настояща като група за поддръжка. Лидерът на " групата за самопомощ “ Кийт Раниер беше задържан предишния месец в Мексико от ФБР, оповестява БиБиСи, представен от " Блиц ".  35-годишната Мак е упрекната в това, че е набирала дами, които са били експлоатирани " и полово и трудово “, се споделя в обвиняването на прокуратурата в Ню Йорк. Блондинката пледира " почтена “ по всички обвинявания.  

В хода на следствието стана ясно, че в мистериозната група NXVIM, която публично се популяризира посредством стратегии за личностно израстване и придобиване на по-голяма самонадеяност и която е била посещавана от много известни персони против тлъсти възнаграждения, е имало по-тесен " вътрешен “ кръг, наименуван DOS. Той се състоял от Раниер и негови доближени. Специално за Раниер били набирани секс робини, по чиито тела са издълбани буквите му, с цел да се знае, че са негова благосъстоятелност.   Алисън Мак била втора в йерархията след Раниер. Тя била тази, която му осигурявала секс робините. Съдът разпореди тя да бъде арестувана. Следващото ѝ чуване ще е в понеделник.  

" Алисън Мак намирала дами, които да се причислят към хипотетична женска менторска група, която в действителност била основана и водена от Кийт Раниер. Мак непосредствено или косвено набирала робини, които да бъдат включени в полови дейности с Раниер. В подмяна на това Мак е получавала финансови и други облаги “, съобщи прокурорът от Ню Йорк Ричард Донахю.   Ако бъдат приети за отговорни, Мак и Раниер могат да лежат минимум 15 години в пандиза. В скандала беше забъркана и друга актриса от сериала – Кристин Крюк, която е посещавала стратегиите за тренинг и беше упрекната, че е правила същото като колежката си. Тя изрично отхвърли да е знаела за закононарушенията, осъществявани в групата и нейния " вътрешен кръг “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР