YouTube припомни на носталгиците как изглеждаше MTV в най-ранните си

...
YouTube припомни на носталгиците как изглеждаше MTV в най-ранните си
Коментари Харесай

Качиха в YouTube първите два часа от MTV


YouTube напомни на носталгиците по какъв начин изглеждаше MTV в най-ранните си години
(снимка: CC0 Public Domain)

За някои – носталгично, за други – любопитно: във видеоканала YouTube наскоро се появи любителски запис на първите два часа от излъчването на американската музикална телевизия MTV. Кадрите са снимани с любителска камера преди 40 години, през 1981 година Сред тях има осъществявания на Род Стюарт, Претендърс, Фил Колинс и други

Това е времето, когато MTV в действителност отговаряше на името си, разясняват почитатели под видеото. Имаше единствено музика безспир, без, спомнят си други. Някои си пожелават това да се случи отново някой ден – музикалната телевизия да излъчва единствено музикални видеоклипове.

Тръпката в това да гледаш MTV идваше оттова, че всяко последващо осъществяване можеше да е тъкмо твоето обичано, разяснява един от феновете на записа. Той и множеството като него споделят, че са били деца, когато се появила, и са я гледали „ със зяпнала уста ”. Мнозина споделят, че им липсва остарелия формат на малкия екран.



Любопитна детайлност, споделена от създателя на видеото, е, че известно време след качването на записа се е наложило елементи от него да бъдат изрязани поради предявени искания, свързани с нарушение на. Канадската рок-група Ейприл Уайн и британският артист Клиф Ричард са настояли видеото да бъде свалено поради наличието им в записа.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР