#YouthEmpowered развива с подкаст личностните и професионалните умения на младежите Програмата

...
#YouthEmpowered развива с подкаст личностните и професионалните умения на младежите Програмата
Коментари Харесай

#YouthEmpowered развива с подкаст личностните умения на младежите

#YouthEmpowered развива с подкаст личностните и професионалните умения на младежите

 
Програмата на Системата на Кока-Кола в България продължава с 10 епизода на авторския подкаст „ От А до Я “
С подкаст, ориентиран към личностното развиване и кариерното насочване, Системата на Кока-Кола в България ще поддържа младежите в страната и през 2021 г.Като част от просветителната си стратегия #YouthEmpowered, Кока-Кола ще поддържа авторския подкаст на Юлиан Караджов „ От А до Я “ - част от младежката медийна платформа Teen Station. 10 епизода на политематичния подкаст, който е ориентиран към студенти и младежи, ще бъдат осъществени с поддръжката на #YouthEmpowered и ще срещнат слушателите с забавни персони, от които да почерпят ентусиазъм за сполучливия старт на кариерния си път и личностното си и професионално развиване.

Първият епизод, част от поредицата, към този момент е онлайн, а водещият срещa аудиторията си с авторa на „ 3 минути България “ Мартин Граховски. Тема на техния разговорe пътуването и по какъв начин то подкрепя развиването на хората.В идващите епизоди, Юлиан Караджов ще продължи да беседва с голям брой забавни събеседници, част от които -  експерти от екипа на Системата на Кока-Кола в България. „ От А до Я “ може да бъде слушан на, в и.

Подкастът „ От А до Я “ е част от мрежата на TeenStation - първата по рода си у нас медийна платформа, основана от и за младежи. Проектът дава съответна на времето и ползите на младежите медия, в която те сами основават наличие, съветвани от експерти от разнообразни сфери, от учителите си и от представители на бизнеса. Техният артикул е обществен и това дава опция на техните учители, родители и на цялото общество, да бъдат по-близо и по-наясно с потребностите, ползите, и метода на другарство на идното потомство. Под менторството на потвърдили се експерти от бизнеса, платформата TeenStation интензивно ангажира повече от 240 младежи от цялата страна и сполучливо поддържа стратегия за младежи, минали през трейнинги за обучители.

Фокусът на епизодите на “От А до Я ”e върху личностното развиване, ролята на менторите, които човек среща в живота си, на  вътрешната мотивация за учене и развиване и напъните, които допринасятза напредъка на личността. В откровени разговоридомакинът Юлиан и неговите събеседници приказват както за своите триумфи, по този начин и за своите провали. Темите варират от авантюристичен истории до логика на психиката.

Юлиан Караджов е дванадесетокласник с интерес в публицистиката и медиите. Връзката му с TeenStation стартира при започване на 2020 година и с концепция за подкаст, която се материализира под формата на „ От А до Я “. Преди да стартира да се занимава с подкасти, Юлиан прекарва по-голямата част от времето си с камера в ръка. Фотографията остава едно от обичаните му занимания, наред с планински преходи, катерене и ски, които обича да практикува в свободното си време. Една година по-късно, основаването на подкасти и медийно наличие се трансформира в негова пристрастеност и нещо, с което е сигурен, че желае да се занимава и отсега нататък. Именно с помощта на работата му с Teen Station той съумява да се ориентира в избора си на висше обучение, като в последна сметка записва Медийни науки.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР