You Tube спря временно видеото от излъчването на церемонията по

...
You Tube спря временно видеото от излъчването на церемонията по
Коментари Харесай

Фондация Пловдив 2019 с официална позиция относно скандала със спряно видео от You tube

You Tube спря краткотрайно видеото от излъчването на церемонията по откриването на Пловдив- Европейска столица на културата, поради съвпадения с фрагменти, излъчени в програмата на телевизия " Планета " на музикална компания " Пайнер ". Това оповестиха публично от фондация " Пловдив 2019 ".

Ето цялостният текст на тяхното известие:

Във връзка с видео, оповестено от фондация " Пловдив 2019 ", от откриването на Европейска столица на културата в канала за шерване You Tube и краткотрайното му прекъсване заради съвпадения с фрагменти, излъчени в програмата на телевизия " Планета " от системата на канала за автоматизирано различаване на съвпадащи изображения, благодарим на малкия екран за бързата реакция и навременна интервенция по изясняване на обстановката.

Споделяме тяхната позиция по тематиката:

" Бащино огнище " е авторско предаване на телевизия " Планета ", ориентирано към фолклора, традициите и днешния ден на България, което се излъчва в програмата на телевизия " Планета Фолк " и се разгласява в канала за видеосподеляне YouTube. В него се отразяват и значимите културни прояви в страната, а несъмнено най-значимото през януари е откриването на " Пловдив – Европейска столица на културата 2019 ". Събитието бе отразено от всички водещи телевизионни канали в страната, а в броя на " Бащино огнище " от 18.01.2019 година бе включен уголемен репортаж от формалната гала в Пловдив и оповестен в канала ни в YouTube. Системата за автоматизирано различаване на YouTube е засякла съвпадения на нашето видео с към този момент оповестеното там видео на Фондация " Пловдив 2019 " и е оповестила спор, макар че нито " Пайнер ", нито телевизия " Планета " са предявявали искания във връзка с авторството на музикални фрагменти, употребявани във видеоматериалите или реализатори в програмата. Работим по въпроса да се свържем с YouTube и да поправяме недоразумението. Извиняваме се за неудобството. "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР