You Tube пусна видеото от излъчването на церемонията по откриването

...
You Tube пусна видеото от излъчването на церемонията по откриването
Коментари Харесай

YouTube пусна видеото от откриването на Пловдив ЕСК 2019

You Tube пусна видеото от излъчването на церемонията по откриването на Пловдив - Европейска столица на културата, видя Plovdiv24.bg . То бе спряно преди дни поради съвпадения с фрагменти, излъчени в програмата на телевизия " Планета " на музикална компания " Пайнер ". Недоразумението към този момент е " изчистено " и фрагментите могат да се гледат напълно умерено. Ето какво споделиха още в неделя от фондация " Пловдив 2019 ":

Във връзка с видео, оповестено от фондация " Пловдив 2019 ", от откриването на Европейска столица на културата в канала за шерване You Tube и краткотрайното му прекъсване заради съвпадения с фрагменти, излъчени в програмата на телевизия " Планета " от системата на канала за автоматизирано различаване на съвпадащи изображения, благодарим на малкия екран за бързата реакция и навременна интервенция по изясняване на обстановката. 

Споделяме тяхната позиция по тематиката:

" Бащино огнище " е авторско предаване на телевизия " Планета ", ориентирано към фолклора, традициите и днешния ден на България, което се излъчва в програмата на телевизия " Планета Фолк " и се разгласява в канала за видеосподеляне YouTube. В него се отразяват и значимите културни прояви в страната, а несъмнено най-значимото през януари е откриването на " Пловдив – Европейска столица на културата 2019 ". Събитието бе отразено от всички водещи телевизионни канали в страната, а в броя на " Бащино огнище " от 18.01.2019 година бе включен уголемен репортаж от формалната гала в Пловдив и оповестен в канала ни в YouTube. Системата за автоматизирано различаване на YouTube е засякла съвпадения на нашето видео с към този момент оповестеното там видео на Фондация " Пловдив 2019 " и е оповестила спор, макар че нито " Пайнер ", нито телевизия " Планета " са предявявали искания във връзка с авторството на музикални фрагменти, употребявани във видеоматериалите или реализатори в програмата. Работим по въпроса да се свържем с YouTube и да поправяме недоразумението. Извиняваме се за неудобството.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР