Йорданка Фандъкова, Херо Мустафа и Александър Оскар изчистиха свастики на

...
Йорданка Фандъкова, Херо Мустафа и Александър Оскар изчистиха свастики на
Коментари Харесай

Лицемери!

Йорданка Фандъкова, Херо Мустафа и Александър Оскар почистиха свастики на ъгъла на ул. " Оборище " и бул. " Васил Левски ". За задачата използваха специфични препарати и четки, оповестява Българска телеграфна агенция.

Защо не почистиха и Братската могила, и паметника на воините, съкрушили нацизма и премахнали неговата символика в Европа и света - този на Съветската войска?

Паметници, " украсени " със свастики от горките украински бежанци, към които горните публични лица се отнасят с толкоз дълбока респект и почитание.

Явно свастиката, изобразена върху антифашистки монумент, за Вас е просто " истинска хореография ", създателите на която са млади, умни, красиви и будни младежи - по този начин ли?

В обичаната на всеки либерал и демократ Украйна тази символика е необятно публикувана и се приема за изцяло естествена! Това е страна в Европа, където рожденият ден на Степан Бандера е формален празник и управляващите редовно и намерено приканват за " изтребване " на част от популацията, единствено тъй като има съветско съзнание. Вземете препарати и отскочете да поизчистите и в Киев малко, че диктаторът Путин ще Ви изпревари и ще почисти преди Вас, само че не с четка и веро, а с различен инструментариум.

Видяхте ли си " съдружниците ", които изпълзяха от " Азовстал " по какъв начин са нашарени? И тях поизтъркайте.... Или съгласно Вас всеки, който показва ненавист към съветския народ и показва желание да го " изтреби ", е допустим " демократ " и това не се смята за език на омразата.

Сигурно следва, в последна сметка, и Хитлер да бъде оправдан и разгласен за " воин ", който се е борил против съветските имперски упоритости, спасявайки Европа от източните варвари, само че за огромно Ваше страдание не е съумял. Но пък в този момент новите " герои на Украйна ", правилни и предани почитатели на блестящите хрумвания на Третия райх, ще изправят тази историческа и фактическа " несправедливост "! Явно за това обичаната кметица на София кръщава на тях улици и площади и дружно с правилните си съратници от общинския съвет водят града ни към светли съдбини.

Г-жа Фандъкова като е толкоз загрижена за езика и символиката на омразата и показва такова " омерзение " от завръщането на нацистката идеология и нейните знаци и знаци, да махне украинския байрак, който е развяла на фасадата на Столичната община.

Източник: Дума

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР