Йордан Лечков коментира отправените отДимитър Бербатов7 въпроса към настоящото ръководство ...

Йордан Лечков коментира отправените отДимитър Бербатов7 въпроса към настоящото ръководство

Лечков с циничен отговор към Бербатов: Битият – бит, другият – такован!

Йордан Лечков разяснява отправените отДимитър Бербатов7 въпроса към актуалното управление на БФС.

Както е прочуто, преди дни Лечков обяви, че по време на Kонгреса е имало пазаруване на гласове в тоалетните на НДК. От лагера на Бербо макар че желаеха да чуят детайлности.

обвързвани публикации

„ На това му споделям егоцентризъм. Досега запазвах приемливост, тъй като Бербатов беше претендент-държавен глава, но… Вижте, имаше и трети претендент за поста. Защо не се обадихте и на него “, съобщи Лечков пред БЛИЦ.

„ Информацията ми е от хора, които са получили пари от индивида със запотените очила. Те са желали да гласоподават за Порточанов, само че в последна сметка друго се е получило. Питайте Порточанов за какво получи единствено 8 гласа, а не 40-50 най-малко, както се очакваше. “

„ Бербатов приказва основно през Facebook, само че футболът не е Facebook. Мерна се един път-дваж по малкия екран и това беше. Трябваше повече медийни изяви да има ".

"Аз желая да го попитам за какво не си извади паундите. Защо? Нали искаше да строи база в София. Така хората ще го поддържат, а не с празни приказки и с офанзиви по съперниците. Аз по тази причина настоявам, че Бербатов е свидлив ".

"Сега казуси ни задават. Като какъв ги задава? Дайте да занимаваме цяла България с болежките им. Нали знаете народът какво е споделил – цинично е, само че е правилно: Битият – обичай, другият – такован! “

Източник: gol.bg