Йонислав Йотов, познат основно като Тото от СкандаУ, разгневи потребителите

...
Йонислав Йотов, познат основно като Тото от СкандаУ, разгневи потребителите
Коментари Харесай

Побъркаха Тото! Изгаври се със знаков наш комик

Йонислав Йотов, прочут главно като Тото от СкандаУ, разгневи потребителите в нета и си навлече такива попържни, че несъмнено свят му се е завило. Но в тази ситуация той си заслужи това, че и доста повече, поради бруталната си и грозна подигравка с Любо Нейков.

След Оскарите, на които бе присъдена премия за Брендън Фрейзър в ролята му на големия тулуп във кино лентата " Кит ", Тото се изгъбарка и честити Оскара на Любо Нейков.
-->
Той постави фотография на Брендър от " Кит " и направи съпоставяне с визията на огромния наш комедиант. Разбира се, Нейков нито е елементарен човек, нито е комплексар. Той разбра за тъпотията на Тото след реакциите в нета и незабавно му отговори с усмивка, че е горделив да наподобява на по този начин добре изиграния облик.

Хората обаче надалеч не са толкоз щадящи към рапърчето и го попиляха. " За кого се взе ти бе, злощастник?! Тъпо парче и несръчен пустиняк! На Любо Нейков, а и на половината наши артисти и артисти не можеш и куфарите да им носиш, жалкарче! Сравнявай себе си с който си избереш от Тримата простаци на Доньо Донев - в случай че въобще си чувал за тях и за него ", направиха го на нищо в нета, представени от Клюки.бг.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР