Йоан Богданов често остава затапен напоследък във футболните спорове по

...
Йоан Богданов често остава затапен напоследък във футболните спорове по
Коментари Харесай

Плеймейтка наказа Йоан Богданов, вдъхновена от ФБ майтап

Йоан Богданов постоянно остава затапен в последно време във футболните разногласия по обществените мрежи. Причината е подбив, който от скоро върви в нета.Опонентите на Богданов отделят внимание на обстоятелството, че Теди Цветкова, която изигра Джулия в София денонощно е върла левскарка.

По време на записите на паметния сериал е известен случай че Цветкова накара Йоан да и целуне обувката. Запознати настояват, че в действителност има връзка с фенството, защото Йоан я предизвикал като изтъквал ЦСКА.Случая даже притегли вниманието на Ултрас Уолрд по какъв начин моделка от единия гранд кара мъж от другия подобен да и целуне обувката.

 



 

Може би по-скоро не неприятната въпреки всичко реклама обаче докара до нов случай, много по-неприятен. Йоан Богданов постоянно е много находчив и с приперлив език по обществените мрежи.Вдъхновена от майтапа по обществените мрежи с Теди Цветкова плеймейтката Несрин направи много недодялан римейк в действителния живот.

Силиконката  накара Йоан да целуне обувките, а мъжете с нея изгледждали тъй че той няма по какъв начин да откаже.Несрин Исинова  определила себе си като силиконката от Милан и по този начин всички почитатели на тима, с които Йоан все е в разногласия в нета да могат да се смеят.Накрая плеймейтката накара мъжа даже да и оближе тока с език.Богданов се покрил след случката, а до момента в който едни се пръскат от смях други написаха в обществените мрежи, че е прекомерно.

 



 

 

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР