Yettel представи цялостно решение за създаване на модерен онлайн магазин,

...
Yettel представи цялостно решение за създаване на модерен онлайн магазин,
Коментари Харесай

Yettel изгражда със SEOMAX онлайн магазин от ново поколение за корпоративните си клиенти

Yettel показа изцяло решение за основаване на съвременен онлайн магазин, което ще предлага на своите бизнес клиенти в партньорство с цифровата организация SEOMAX. По време на годишната конференция за онлайн маркетинг и реклама Digital4 в Пловдив двете компании показаха взаимно комплексната облачна услуга e-Shop builder за пускане на сполучлив онлайн магазин и развиване на марката в обществените мрежи. С нея Yettel желае да даде на корпоративните си клиенти цялостния набор от принадлежности, от които имат потребност за реализиране на задачите на техния електронен бизнес и за изцяло позициониране в онлайн пространството.

„ Онлайн магазинът и цялостното наличие в интернет към този момент не е екзотика, а все по-голяма нужда за модерния бизнес, който желае да се развива и да печели. Факт е, че всичко се трансформира. Офисът към този момент става цифров, магазинът става уебсайт, рекламните брошури стават маркетинг акции в обществените медии с интерактивни дизайни, които да притеглят и вълнуват. И по този начин някак естествено пристигна концепцията за партньорство сред Yettel и SEOMAX. Партньорство, посредством което можем да предоставим гъвкави принадлежности на нашите бизнес клиенти да основат, ръководят и развиват сполучливо своя бизнес онлайн, с цел да може задачата цифровизация на бизнеса да бъде допустима “, уточни Марина Бонева, специалист Бизнес маркетинг в Yettel. Като част от откриващата стратегия в първия ден на Digital4Plovdiv тя и Петър Дяксов от SEOMAX оповестиха партньорството сред двете компании и споделиха с аудиторията скъпа експертиза по какъв начин дигитализацията на бизнеса да се трансформира в задача: допустима.

„ Дигитализацията не е толкоз комплицирана.​Тя е налична за всеки бизнес и може да помогне за развиването и растежа му. Щастливи сме от опцията дружно с Yettel да предоставим решения, свързани с цифровия маркетинг, графичен дизайн и направа на онлайн магазини за компании, опериращи в разнообразни браншове в България “, сподели Петър Дяксов, който е ръководещ сътрудник в SEOMAX и маркетинг специалист с над 10-годишен опит в сферата. Той приказва за другите канали за цифров маркетинг и даде действителни образци с сполучливо осъществени планове за бизнес клиенти – създаване на онлайн магазини, маркетинг и реклама в обществени мрежи, SEO оптимизация.

Основно предимство на e-Shop builder е разнообразието от функционалности, които дават на бизнеса цялостно съоръжение за триумф. Специалистите на Yettel и SEOMAX са създали услугата по този начин, че да разполага с оптимално решение за всеки аспект на електронната търговия – от образните качества на магазина, през преживяването на потребителите, до неговата успеваемост. E-Shop builder предлага стилни и функционални дизайни, които са адаптивни за всички мобилни устройства и обезпечат по този начин нужната образна приятност на клиента при посещаване на онлайн магазина.

Услугата не прави компромис и с успеваемостта и идва със 100% оптимизация за търсачки, тъй че да подсигурява по-високи позиции в Гугъл, както и с един от най-качествените и сигурни хостинги, и с обезпечена експертна техническа поддръжка. Достъпни са всички най-използвани разплащателни способи, както и автоматизирана осведомителна връзка с куриерските компании. Административният панел е елементарен за потребление, тъй че всеки да може да ръководи платформата без спомагателен програмен продукт или специфични знания.

За корпоративните клиенти, които желаят да създадат последваща крачка в онлайн наличието си, Yettel предлага взаимно със SEOMAX като обособени услуги графичен дизайн и цифров маркетинг. Бизнесите мога да се възползват от тях като допълнение към построяването на е-магазин или като самостоятелни услуги. С тях ще си обезпечат оптимално сполучливо образно показване на марката в онлайн пространството, което да бъде подсигурено качествено с ръководство на профили в социлни мрежи, платена реклама, основаване на наличие, търсещи машини и имейл маркетинг.

Повече за e-Shop builder и за спомагателните цифрови услуги на Yettel за корпоративни клиенти можете да научите
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР