Yettel официално стартира ексклузивни продажби за България на дългоочаквания първи

...
Yettel официално стартира ексклузивни продажби за България на дългоочаквания първи
Коментари Харесай

Yettel пуска ексклузивно за България дългочакания смартфон на марката Nothing

Yettel публично започва извънредни продажби за България на дълго чакания първи модел смарт телефон с марката Nothing. Нашумелият уред дебютира в портфолиото на оператора в черен цвят и с 256 GB памет, и до края на септември ще бъде наличен за българските консуматори единствено в каталога на телекома. Те могат да го сграбчен от цялата комерсиална мрежа на Yettel и от онлайн магазина с проект Тотал Макс 39,99 за 24 месеца за 609,99 лева в брой или на погашение за 30,99 лева на месец за 2 години.
Революционните решения в дизайна на Nothing Phone (1) му завоюваха интернационална популярност доста преди формалния му дебют в разгара на лятото. Емблематични за апарата са транспарантният тил с двойно Gorilla Glass стъкло и подсветката, построена от 974 LED светодиода. Те зареждат интерфейса Glyph, който идва с неповторими светлинни модели за персонализация от нов вид. Светлините образуват разнородни конфигурации според от другите вести на приложенията или от кого потребителят получава позвъняване, дават богата систематична противоположна връзка като живот на батерията и зареждане.

Освен че развълнува софтуерния свят, Nothing Phone (1) завоюва и хората на изкуството с хубост на линиите, с които основаната в Лондон компания даде поръчка „ да върне артистичността и пристрастеността назад в промишлеността “. Рамката му е направена от 100% рециклиран алуминий, което го прави грациозен, само че и устойчив, и зает с идеята на устойчивото развиване. Зеленият метод в основаването на Nothing Phone (1) е залегнал и в пластмасовите съставни елементи на телефона с 50% био основани или рециклирани материали, което е и най-високият % в промишлеността.
И във връзка с снимането пилотният смарт телефон на Nothing бяга от излишеството. На гърба има превъзходна двойна 50MP камера с главен и с широкоъгълен датчик, а селефи камерата е 16 MP. Nothing Phone (1) прави видео в 4К качество и е единственият телефон с панорамен аспект в нощен режим. За скорост и надеждност се обляга на чипсет Qualcomm Snapdragon 778G+ с конфигурации от 8GB и 12GB RAM. Телефонът е с 6,55-инчов OLED екран с aдаптивна периодичност на освежаване до 120Hz, за който е употребен еластичен панел за оптимално тънки рамки към четирите му страни. Софтуерната платформа е Nothing OS, с която от компанията дават обещание единствено най-хубавото от Android. Батерията е 4500 mAh, с която даже в непрекъснато светец моуд на Glyph интерфейса смарт телефонът устоя до 18 часа. Поддръжа кабелно зареждане до 33W, безжично до 15 W и назад безжично с мощ до 5 W.
CEO и съосновател на софтуерната компания е предприемачът Карл Пей, добре прочут на тех общността като създател на OnePlus. До стартирането на Nothing Phone (1) се стигна откакто предходната година марката стартира първия си артикул – безжични слушалки, също с транспарантен дизайн, които за по-малко от година записаха над 500 хиляди продажби. След триумфа им компанията съумя да набере вложения от 200 млн. $ от клона за рисков капитал на Гугъл, EQT Ventures, C Ventures и частни вложители, в това число някогашния дизайнер на Apple Тони Фадел.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР