Yettel България се отличи с кампания с най-много награди по

...
Yettel България се отличи с кампания с най-много награди по
Коментари Харесай

Кампанията Digital Scouts на Yettel с най-много награди на престижния конкурс BAPRA Bright Awards 2022

Yettel България се отличи с акция с най-вече награди по време на годишните информационни награди BAPRA Bright Awards 2022. Насочената към подрастващите акция “Дигитални скаути: Знаеш преди да скролваш” завоюва две злата в категориите “PR иновации” и “Корпоративна обществена отговорност”. Среброто бе в категория “Инфлуенсър маркетинг”, а бронзът отличи скаутите в категория “Комуникации към крайния потребител”. Наградите бяха присъдени за изобретателния метод и отличните резултати в образованието на младежи.

“Програмата “Безопасен интернет” е част от нашите поредни старания за обезпечаването на сигурна и надеждна онлайн среда на нашите деца. Изключително горди сме, че последното издание на играта “Дигитални скаути”, която е интегрална част от нашата тактика за корпоративна обществена отговорност, завоюва освен позитивната оценка на журито на BAPRA Bright Awards, само че и интереса на подрастващите. Тези оценки ни дават убеденост, че нашите старания дават действителен резултат, който способства за равнището на онлайн сигурност у нас”, сподели Людмил Каравасилев, шеф “Корпоративни комуникации”, Yettel България.

Кампанията, която през предходната година се осъществя под новото мото “Знаеш, преди да скролваш” в партньорство с информационна организация d:istinkt, цели да осведоми и научи децата и младежите у нас да разпознават и да се оправят с заплахите в онлайн пространството. Играта доближи до повече от 40 000 подрастващи и по време на акцията стана № 1 приложение по брой сваляния в App Store и Гугъл Play, в категория „ Образование “.

Специално основаното от Yettel приложение построява цифрови привички у подрастващите посредством слагането им в интерактивни обстановки, свързани с онлайн сигурността. Иновативното приложение предлага и практични препоръки какво да споделяме онлайн и какво не, по какъв начин да пазим персоналните си данни, по какъв начин да разкриваме подправени профили и подправени вести, както и по какъв начин да се пазим от онлайн тормоз.

От 2006 година Yettel обичайно и интензивно поддържа самодейностите за обезпечаване на безвреден интернет, измежду които Речник на обществените мрежи и Наръчник за типовете онлайн тормоз. Компанията бе първият телеком в България, който вкара филтър за блокиране на материали в интернет, съдържащи полова корист с деца. През годините Yettel осъществя голям брой акции, образования и срещи, с които да увеличи информираността на децата, учителите и родителите за заплахите онлайн, както и да им даде принадлежности, с които да се оправят с тях. Освен обучителни и осведомителни акции, Yettel предлага и услугата, която обезпечава ефикасна отбрана от вируси и злотворен програмен продукт, до момента в който потребителите сърфират в мрежата.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР