Яйцата са един от най-хранителните продукти, но малцина знаят за

...
Яйцата са един от най-хранителните продукти, но малцина знаят за
Коментари Харесай

Кой да предположи, че яйцата притежават тези ЛЕЧЕБНИ свойства

Яйцата са един от най-хранителните артикули, само че малко на брой знаят за техните лечебни свойства. Днес си поставихме за цел да ви осведомяваме защо още можете да ползвате кокошите яйца, с изключение на за изработката на вкусни омлети и всевъзможни други ястия.
Какви са лечебните свойства на яйцата? Помагат при кашлица
Можете да си приготвите примес от два жълтъка, 1 лъжица мед, 1 лъжица брашно, 2 лъжици качествено масло. От тази сме се приема по 1 чаена лъжичка няколко пъти дневно. Много скоро кашлицата ще утихне.
Помага при простуда и грип
Препоръчваме ви да затоплите половин литър мляко и към него да добавите 1 яйце, 1 чаена лъжица масло и 1 чаена лъжица мед. От тази примес пийте вечер, преди да заспите. Само след дни ще сте не запомнили за кашлица и хрема.
За заболели стави
В този случай е нужно да сварите авансово яйцето и да отделите половината му жълтък. Поставете на котлона 1 чаша рафинирано слънчогледово олио и малко парче пчелен восък. Големината му би трябвало да е колкото кибритена кутийка. Започнете да добавяте жълтъка към сместа.
 В никакъв случай не изхвърляйте водата, в която варите яйцата В никакъв случай не изхвърляйте водата, в която варите яйцата
Знаете ли, че тази вода би могла да се употребява вместо тор за вашите цветя? Във водата, в която варите яйцата, има органически калций, ко...

Когато тази примес се охлади, прецедете и намажете с нея болните места. Правете компреси за два часа и след известно време повтаряйте процедурата.

Сместа разрешава да се съхранява в ледник за интервал от 10 месеца. Дръжте в стъклен съд и ползвайте при нужда.

Това са единствено част от лечебните свойства на яйцата, от които всеки може да се възползва. Не подценявайте този артикул, тъй като с изключение на хранителен, той е кадърен да ни избави от болки и дискомфорт за нула време.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР